amir4049 ارسال شده در 25 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @[021]FeDeRaL نام کاربری کسی که شکایت دارد @amir4049 نامنام کاربری کسی که شکایت دارد کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : --- رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : owner مدارک شکایت: توضیحات: با سلام این یارو منو بن کرده 2 روز بدون دلیل لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[021]Ali ارسال شده در 25 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد سلام و درود ? جناب @[021]FeDeRaL شما تا 24 ساعت آینده فرصت دارید مدارک خود را ارسال نمایید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[021]FeDeRaL ارسال شده در 25 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد با سلام مدارک به پیوی @MrTakPar ارسال شد ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[021]FeDeRaL ارسال شده در 25 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد ایشون(امیرممد) ابیوز انتی تبلیغات کردند 2 وارن داشتن من یکی دادم بن شد شروع کرد با اک مولتی فوش دادن با هر اک که میوت میشدن میومدن به من فوش خانوادگی می دادند استفاده از اصطلاحات توهین آمیز در سطح بالا: از 60 تا 500 دقیقه محرومیت از صحبت. طبق قوانین ایشون باید به این مدت میوت میشدند به دلیل عدم وجود رنک بالا در سرور ( حداکثر تایم بنده 15 مین بود ) بنده مجبور به بن شدم تا فحش ندهند اما ایشون به فحش دادن ادامه میدادند مدارک : ایشون با بالغ بر 6 یا 7 عدد اکانت لاگین و شروع به فحاشی کرده است ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir4049 ارسال شده در 25 خرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد با سلام توهین میوت دارد ن بن بزنی ۲ روز بن کنی میتونستی به رنک بالا اطلاع بدی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[021]FeDeRaL ارسال شده در 25 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد بنده شما رو 5 بار میوت دادم اما شما با اک دیگه میومدی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[021]Ali ارسال شده در 25 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد ادمین خاطی اخطارات لازمه رو دریافت کردند. جناب @amir4049 شما آن بن شدید ولی به دلیل فحاشی خانوادگی در سطح بالا شما 1000 دقیقه میوت شدید. موضوع رسیدگی و بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده