Meyti. ارسال شده در 28 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد کسی که شکایت دارد: @[021]SoBeR نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @[BM].GaMeRKinG. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :__ مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 1400 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: فاقد رنک مدارک شکایت: https://uupload.ir/view/vid_20240329_021253(1)_syi0.mp4/ توضیحات: با سلام. این آقا دو مرتبه کیل شد و فک میکنم کمی فشار خورد چند دقیقه رفت و اومد دوباره فایت دادیم یهو وسطاش توسط آنتی چیت سرور کیک شد و دوباره اومد داخل بازی و گفت عالی بار بعد اومد فایت دادم بازم کیک شد منم چیزی نگفتم ایندفه که اومد خیلی واضح داشت میزد که فیلم ضبط کردم داخل عکس ها هم همینطور ک میبینید تفنگ رو به دیوار هست و تیرش به من اصابت میکرد درضمن گفتن که ایشون هم فیلم ضبط شده دارن خشحال میشم فیلمو بزارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[021]Ali ارسال شده در 29 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد سلام و درود ? جناب : @[021]SoBeRمورد مشکوکی در مدارک ارسالی شما در رابط با جناب : @[BM].GaMeRKinG. مشاهده نشد. موضوع رسیدگی و بسته شد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده