Meyti. ارسال شده در 2 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر نام کاربری کسی که شکایت دارد: @[021]SoBeR نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @[BM].GaMeRKinG. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 1450 تقریبا رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: فاقد رنک مدارک شکایت: https://uupload.ir/view/vid_20240402_121447_7x53.mp4/ توضیحات:با سلام. اول بزا راجب اون فیلمی که گذاشتی بهت بگم فیلمی ک تو گان شاپ میام و میزنمت اون که مال نتت هست که ضعیفه وقتی من میام داخل تو مپ رو اگه دقت کنی میبینی که من بودم تویه مپ و برای تو لود نشدم فیلم بعدیشم یا مشکل نت من بوده یا بازم خودت و با عقل جور در نمیاد وقتی تو نصف اچ پی داری و من یه تیر نخوردم بیام چیت بزنم یا فرار کنم حالا بگذریم در رابطه با این فیلم که من گذاشتم چی ماکه والا ۳ بار شکایت کردیم رد کردن الانم این اگه رد بشه که واقعا جالبه!! شما چطوری وقتی داری خشابتو عوض میکنی تیر میزنی اگه از روی مهارتت هست خشحال میشم به مام یاد بدی اینو نمیخواستم بزارم ولی خودت باعث شدی در ضمن فک میکنم دلیل اینا لیست شدن تو زون بانک بود نه ؟ با اف پی ۱۵ لیست شدی فشاری شدی داری شکایت میکنی هنوز با این اف پی اس نمیشه قشنگ ۲ ۲ زد اگه نه قشنگ تر بوست میکردم ادمین مربوط: @[.AQa.ErfaN.] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_Emad.X_ ارسال شده در 2 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر درود پلیر عزیز... قبل از هرچیز لازم میدونم بگم رعایت احترام توی پست شکایت لازم هستش که توی هر ۳باری که شکایت کردین این موضوع رعایت نشده و خب نظر ادمین بوده تصمیم گیری با اونها که درست هم بوده... ویدیویی که اپلود کردین برای ۴روز پیش هستش! مدرکی که ارسال کردین پس از گذاشتن پست شکایت بنده بوده که نشون میده بعد از اینکه تصمیم ادمین در رابطه با اون ارسال شد این پست رو منتشر کردید در هر حال جدای از زمان مدرکتون و غیره Fps ویدیو ارسالیتون بسیار پایین هست که فکر نمیکنم مدرک مناسبی باشه اما حتی با صرفنظر از این موضوع حتی صدای بازی در ویدیو نیست که تعداد دفعات شلیک مشخص باشه از این موضوع هم بگذریم اگه اینطور که شما میگین هم باشه به دلیل fpsتون بوده و بعد ریلود شلیک کردم من که Cheat نمیشناسم ریلود بکنه و موقع ریلود شلیک کنه... والا من که حتی این فایت رو یادم نمیاد هر روز میام سرور کلی فایت میدم و الان یکی از چندین فایت ۴روز قبل رو فرستادید مدرکتون توضیحات و دفاعیه لازم نداشت اما خب لازم دونستم به دلیل توضیحات اول هم که شده پستش کنم🙏🌺 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Meyti. ارسال شده در 2 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر وقتی موقع ریلود دارم دمیج میشم صدا میخوای چیکار؟ خواستی با صداهم واست میزارم جلب توجه نکن بزا ادمین مربوط تصمیم بگیره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_Emad.X_ ارسال شده در 2 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر 23 دقیقه قبل، [021]SoBeR گفته است: وقتی موقع ریلود دارم دمیج میشم صدا میخوای چیکار؟ خواستی با صداهم واست میزارم جلب توجه نکن بزا ادمین مربوط تصمیم بگیره لطفا توی پست شکایت کل نکنید... پلیری که شکایت ازش شده حق دفاعیه داره و این روند عادی هستش 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ErFaWn ارسال شده در 2 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر 2 ساعت قبل، [021]SoBeR گفته است: نام کاربری کسی که شکایت دارد: @[021]SoBeR نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @[BM].GaMeRKinG. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 1450 تقریبا رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: فاقد رنک مدارک شکایت: https://uupload.ir/view/vid_20240402_121447_7x53.mp4/ توضیحات:با سلام. اول بزا راجب اون فیلمی که گذاشتی بهت بگم فیلمی ک تو گان شاپ میام و میزنمت اون که مال نتت هست که ضعیفه وقتی من میام داخل تو مپ رو اگه دقت کنی میبینی که من بودم تویه مپ و برای تو لود نشدم فیلم بعدیشم یا مشکل نت من بوده یا بازم خودت و با عقل جور در نمیاد وقتی تو نصف اچ پی داری و من یه تیر نخوردم بیام چیت بزنم یا فرار کنم حالا بگذریم در رابطه با این فیلم که من گذاشتم چی ماکه والا ۳ بار شکایت کردیم رد کردن الانم این اگه رد بشه که واقعا جالبه!! شما چطوری وقتی داری خشابتو عوض میکنی تیر میزنی اگه از روی مهارتت هست خشحال میشم به مام یاد بدی اینو نمیخواستم بزارم ولی خودت باعث شدی در ضمن فک میکنم دلیل اینا لیست شدن تو زون بانک بود نه ؟ با اف پی ۱۵ لیست شدی فشاری شدی داری شکایت میکنی هنوز با این اف پی اس نمیشه قشنگ ۲ ۲ زد اگه نه قشنگ تر بوست میکردم ادمین مربوط: @[.AQa.ErfaN.] درود. لطفا فیلم کامل و تمام صفحه را قرار دهید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Meyti. ارسال شده در 2 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر https://uupload.ir/view/vid_20240402_155734_kmyt.mp4/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ErFaWn ارسال شده در 2 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر درود 1. در پست طرفین حق کل کل و اسپم ندارند و در صورت مشاهده مجدد اخطار میگیرین. 2. با توجه به کیفیت پایین فیلم ایشون Pc Check می شوند و در صورت تایید چیت مجازات اعمال می گردد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده