.FanTom ارسال شده در 2 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر نام کاربری کسی که شکایت دارد:Mr.Abolfazl نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:Mr_AmirAbas نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) همه مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:1200 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:رنک ندارد مدارک شکایت:https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۴۰۴۰۲_۱۴۱۴۳۵_sa-mp_kat8.jpg توضیحات: با سلام. من زندان بودم ایشون هم تویه سلول من افتاد و /w بهم فوش داد مدارک بالا هست ادمین مربوطه: @Ali[021] ya Aqa Erfan درخواست دارم ۵۰۰ مین یا بیشتر میوت شود چون هر موقع من ایشون رو میزنم به بنده فوش ناموس میدادن ممنونم از شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.FanTom ارسال شده در 2 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر با سلام. شاید سوال براتون باشه چرا شکایت mr abolfazl رو با اکانت خودم پست کردم چون ایشون کنار من بودند و من سریع عکس گرفتم و تو سایت پست کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ErFaWn ارسال شده در 2 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر درود مجازات لازم اعمال می شود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده