.FanTom ارسال شده در 5 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر نام کاربری کسی که شکایت دارد: @AQa.ALi نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @XRay نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : همه شاهد مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 24559 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: Elite 3 مدارک شکایت توضیحات: با سلام بنده یکی رو تو زونه کیل کردم و گفتم im killer یعنی من کشنده بعد چن ثانیه بعدش XRay اومد منو /kill کرد دلیل هم REQ هرچی ازش پرسیدم جواب نداد کیل کردن بی دلیل لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AQaMansour ارسال شده در 5 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر با سلام. شما در چت گفتید Im Killer و من فکر کردم میگید kill me و اشتباهی صورت گرفته شد که من از شما هم معذرت خواهی کردم که شرمنده و اشتباهی شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.FanTom ارسال شده در 5 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر سلام شکایتم رو پس میگیرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ErFaWn ارسال شده در 5 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر درود بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده