Niima ارسال شده در 7 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر نام کاربری کسی که شکایت دارد:@STANG نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:@Nvd نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :.Nokia. مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:نمیدانم رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: ندارد مدارک شکایت: توضیحات:میبینید که داره توهین میکنه ادمین مربوطه:@[021]Ali لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrAmiN ارسال شده در 7 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر رسیدگی شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Niima ارسال شده در 7 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر 3> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[021].HiTLeR ارسال شده در 7 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر با سلام فقط یک حرف ریز داشتم ... ایشون هیکسی رو تو فوش تگ نکردن و گفتن نیما ....... شما طبق درخواست ت برای ورود به استف اسمتو اینگونه نوشتی : نام کاربری در سرور:@[021]STANG نام اصلی:امین و دیگری............ پس دلیل نمیشه که شما بگی ایشون به شما فوش داده و طبق قوانین کارکنان استف داریم : شما حق اشتراک گذاری اکانت که شامل رنک استف می شود، به هر دلیل (زدن اکتیوتی تایم، مدیریت، پاسخگویی به هلپ ها و ...) ندارید، در صورت مشاهده بر روی اکانت شما این مورد ثبت و رنک داون دائمی خواهید شد. پس این اکانت که مطعلق به امین است به شما یعنی نیما داده شده و باید رنک داون دائمی بشد و چون که شما رنک 1 هستید فکر کنم باید آنرنک دائمی بشید تاکید میکنم بنده قصد دخالت ندارم و فقط نظرم رو گفتم . 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ErFaWn ارسال شده در 8 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر درود بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده