Niima ارسال شده در 9 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر نام کاربری کسی که شکایت دارد:@STANG نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:@Amir.mmd نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:12k رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:cheif مدارک شکایت:https://s8.uupload.ir/files/sa-mp-007_h6o7.png توضیحات:میبینید که To /Ufc داره MiniGun میکشه ادمین مربوطه: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Niima ارسال شده در 9 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر اینم دومین مدارک:https://s8.uupload.ir/files/sa-mp-009_hkzt.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmiR.Mmd ارسال شده در 9 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر @Demon_Hunter لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Niima ارسال شده در 9 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر بله شما بنده رو کیل ندادین ولی این کارتون نظم Sv رو به هم میزانید ! بدرود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ammo ارسال شده در 9 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر دوست عزیز من مشکلی نداشتم راضی بودم هیچ مشکلی نیست با تشکر 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ammo ارسال شده در 9 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر 13 دقیقه قبل، STANG گفته است: اینم دومین مدارک:https://s8.uupload.ir/files/sa-mp-009_hkzt.png من مشکلی نداشتم دوست عزیز لطفا الکی شکایت نکنید با تشکر از ارنا گیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ammo ارسال شده در 9 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر 12 دقیقه قبل، AmiR.Mmd گفته است: با سلام. بنده شماره کیل نکردم اون فرد خودش راضی بود من اگر شمارو کیل میکردم حق با شما بود. ولی بنده اصلا شمارو با مینی گان نزدن. چون من و فردی که در ufc بودیم یه معامله ای کرده بودیم. @Demon_Hunter بله من مشکلی نداشتم راضی بودم مشکلی نداشتم ممنون از ارنا گیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ammo ارسال شده در 9 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر 15 دقیقه قبل، AmiR.Mmd گفته است: با سلام. بنده شماره کیل نکردم اون فرد خودش راضی بود من اگر شمارو کیل میکردم حق با شما بود. ولی بنده اصلا شمارو با مینی گان نزدن. چون من و فردی که در ufc بودیم یه معامله ای کرده بودیم. @Demon_Hunter درست میگه مشکلی نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Niima ارسال شده در 9 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر عزیز راضی بودن نیست ایشون نظم SV به هم میزنه کی تو ufc mini Gun میکشه jalebe :| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Niima ارسال شده در 9 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر لطفن Spam kndk !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Niima ارسال شده در 9 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر Spam Naknid * اشتباه شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Niima ارسال شده در 9 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر شکایت پس میگیرم ! :||| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[021]Ali ارسال شده در 9 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر سلام و درود🌹 جناب @Demon_Hunterشما به دلیل دخالت در شکایت یک اخطار دریافت میکنید. به دلیل پس گرفتن شکایت موضوع بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده