EvilNiGhT مهمان ارسال شده در 5 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2019 نام کاربری کسی که شکایت دارد:شAdmiRal نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:[tf]Danger نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :Bax Green Zone رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :Owner مدارک شکایت: توضیحات:با سلام در خواست مدرک بن. و من و من check pc هم میدم تا اینا راحت شن ? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[TF]DanGer ارسال شده در 5 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2019 تا زمانی که یکی از مدیران بگن که مدرک رو بزارم منتظر میمونم! 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
WexyPow ارسال شده در 6 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2019 در 14 ساعت قبل، EvilSpirit80 گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد:شAdmiRal نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:[tf]Danger نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :Bax Green Zone رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :Owner مدارک شکایت: توضیحات:با سلام در خواست مدرک بن. و من و من check pc هم میدم تا اینا راحت شن ? درود پلیر @[.DanGer.] بیست و چهار ساعت برای ارائه مدارک فرصت دارد. مدارک مربوطه به بن شدن پلیر مورد نظر رو آپلود کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[TF]DanGer ارسال شده در 6 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2019 در 16 ساعت قبل، WexyPow گفته است : درود پلیر @[.DanGer.] بیست و چهار ساعت برای ارائه مدارک فرصت دارد. مدارک مربوطه به بن شدن پلیر مورد نظر رو آپلود کنید http://s9.picofile.com/file/8368963234/cheat_admiral.mp4.html لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
EvilNiGhT مهمان ارسال شده در 6 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2019 در اول فیلم rezasezar اصلا تیری ب من نمیزد در ادامه فیلم که دنبالم کردید من مکمل خوردم و فاصله اونا از من زیاد بود و باعث شد که کم دمنج بخورم . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.StoRm. ارسال شده در 6 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2019 @MrRid3rr @Stoic @WexyPow لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
WexyPow ارسال شده در 7 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2019 در 13 ساعت قبل، [.DanGer.] گفته است : http://s9.picofile.com/file/8368963234/cheat_admiral.mp4.html @Stoic درود پلیر admiral کاملا norm پلی میدادن و به دلیل Distance (فاصله) زیاد و Mo/ این پلیر دمیج زیادی نمیخورد و بن کردن این پلیر بدون هیچ دلیل و بر حسب این مدرک جرم حساب میشه بازیکن Admiral آنبن شده و ادمین Danger به دلیل بن دادن بی دلیل برای ساعاتی آنرنک خواهد شد. ✔️موضوع رسیدگی و بسته شد. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrRid3r ارسال شده در 7 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2019 بررسی شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده