FarBoD ارسال شده در 16 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر عرفان جان ، فیلم ایم بات هایی که من گذاشتم کاملا واضح هست و نو میس کل تیر ها داره ریجستر میشه ، اگر هم نباشه شما فالکون هستید ، میدونید که پلیر خاطی باید از فایت هاش رکورد داشته باشه . درخواست دارم پست های هیتلر باز بشه و دوباره بررسی بشه وگرنه بررسی رو به عهده ی مدیریت کل میزارم . در رابطه با عرشیا تایگر ، در زونی که درحال بگیر هست /tp مجاز نیست (برای برگشت سریع به درگیری) و درباره فیلم ایم باتشون ، خودشون اسرار داشتن که رکورد بودن و واضح هست که عادی نمیزنن ، پست ایشون هم باز کنین تا فیلم هارو ارسال کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arshia5052 ارسال شده در 16 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر 7 ساعت قبل، FarBoD گفته است: عرفان جان ، فیلم ایم بات هایی که من گذاشتم کاملا واضح هست و نو میس کل تیر ها داره ریجستر میشه ، اگر هم نباشه شما فالکون هستید ، میدونید که پلیر خاطی باید از فایت هاش رکورد داشته باشه . درخواست دارم پست های هیتلر باز بشه و دوباره بررسی بشه وگرنه بررسی رو به عهده ی مدیریت کل میزارم . در رابطه با عرشیا تایگر ، در زونی که درحال بگیر هست /tp مجاز نیست (برای برگشت سریع به درگیری) و درباره فیلم ایم باتشون ، خودشون اسرار داشتن که رکورد بودن و واضح هست که عادی نمیزنن ، پست ایشون هم باز کنین تا فیلم هارو ارسال کنن مگه من توی زون یا کنار زون tp کردم😐 این کارو همه ی ادمین ها انجام دادن منم مثل اونا انجام میدم. در مورد ایم بات کدوم رو میگی؟ بگو مدرک بزارم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ErFaWn ارسال شده در 16 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر درود دفاعیه درصورتی درخواست می شود که پلیر مشکوک به استفاده از چیت باشد مدارک شما با دقت و حتی سرعت 0.25 x بررسی شد و مشکوکیتی تشخیص داده نشد همچنین مدارکی مبنی بر فایت قبلی و اثبات حرفتون آپلود نکردید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
FarBoD ارسال شده در 16 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر دیگه درک نمیکنم . رکورد گذاشتم . کل بچه ها تایید کردن چیته بعد شما میای میگی چیت نیست . اگه قراره پلیر رو با چیت نگه دارید ، رو پلی دادن بکس ما دیگه حساب نکنید . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ErFaWn ارسال شده در 17 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر درود مجدد درهنگام بررسی شکایت ، تایید چیت توسط هیچ شخص دیگه ای مد نظر قرار نمیگیرد. اگر با بررسی بنده مشکلی دارید طبق فرم شکایت کنید در غیر این صورت شکایت رسیدگی شده است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده