.FanTom ارسال شده در 18 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر نام کاربری کسی که شکایت دارد: AQa.ALi نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: STANG نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : هیچ شاهدی داخل سرور نبود فقط بنده و STANG مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 22K رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:فاقد رنک توضیحات درود خدمت ادمین های عزیز بنده وارد سرور شدم هیچکس داخل سرور نبود ب جز من و STANG وارد سرور شدم ایشون بدون هیچ دلیل به بنده فوش خانواده دادن و عکس پایین رو مشاهده کنین خواستم عکس بگیرم نتم پرید اسکرین شات گرفتم مدارک: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Niima ارسال شده در 18 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر h لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Niima ارسال شده در 18 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر https://s8.uupload.ir/files/sa-mp-009_x6nf.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Niima ارسال شده در 18 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر دوتا مدررک دارم که به من فوش دادید . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Niima ارسال شده در 18 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر و اینکه say کنید وقتی مدرک میفرستید فوش خودتون nayofte 😄 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.FanTom ارسال شده در 18 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر اولا اصلا من اونجا به شما فوش ندادم با یک پلیر دیگه @hamed_khanbabaei بودم شما داری به من بدون هیچ دلیل فوش میدی من با حامد بودم با شما که نبودم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.FanTom ارسال شده در 18 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر اینجا حامد بود :) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Niima ارسال شده در 18 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر ایشون هیچی نگفتن من اشتباهی دستم خورد on bk امد دیدم به من گفتید میگه (Dari Mge To) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.FanTom ارسال شده در 18 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر چرا گفتن اون موقع شما نبودی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.FanTom ارسال شده در 18 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر من دارم به اون فوش میدم چرا تو داری بدون دلیل بهم فوش میدی و تیکه میندازی اینو بهم بگو وقتی من بهت کار ندارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Niima ارسال شده در 18 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر یک player Falcon بیاد از ایشون بپرسه . و اینه zerang bazi در نیارید برید به hamed بگی بگو با من بود چون Falcon ya Modir Pm رو میبینه :) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.FanTom ارسال شده در 18 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر حله لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.FanTom ارسال شده در 18 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر تو یک مدرک بیار ک من ایدیتو تگ کردم و بهت فوش دادم اگع با تو میبودم @ ایدیتو میزدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Niima ارسال شده در 18 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر hamed با کسی کار نداشت و on harfi nazad بعد کم اوردی این tefli masomo میاری vasat ؟؟ xDDDD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_ATOM_ ارسال شده در 18 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر درود از اسپم الکی خودداری کنید. و اینکه هرکس ای به هرکسی فوش داده میوت میشه فرقی نمیکنه به کی داده باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.FanTom ارسال شده در 18 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر ببخشید که /pm گفت و من نتم قطع شد نتونستم عکس بگیرم عکسی ک بالا گذاشتم رو نگاع نتم پرید نتونستم عکس بگیرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.FanTom ارسال شده در 18 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر من دیگه حرفی ندارم ببینم ادمین چی میگه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Niima ارسال شده در 18 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر bahone xD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.FanTom ارسال شده در 18 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر اوکی میبینیم ادمین چی میگه فقط شما یک مدرک بیار کع من اون فوش هارو به شما دادم اگه با شما بودم @ ایدی تگ میکنم مدرک داری که من ایدیتو تگ کردم بهتم همونجا فوش دادم من به حامد دادم حامد هم منو بخشیده عکسش در پیوی Tl @ErFaWn ارسال شد میتونی همون عکس رو بزاری سایت جناب عرفان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[021]Ali ارسال شده در 18 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر سلام و درود 🌹 دوستان عزیزم فحاشی در سرور ممنوع هستش ، حالا چه به مخاطب خاصی گفته باشید و دیگری شکایت کرده باشد چه غیره فحاشی ممنوع است و دارای مجازات است. جناب @AQa.ALi شما به مدت 150 دقیقه محروم از صحبت در سرور خواهید شد. جناب @STANG شما به مدت ۲۰۰ دقیقه محروم از صحبت در سرور خواهید شد. موضوع رسیدگی و بسته شد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده