رفتن به مطلب
arenagame_nimbaha

فحاشی خانوادگی

ارسال‌های توصیه شده

نام کاربری کسی که شکایت دارد: AQa.ALi

نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: STANG

نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : هیچ شاهدی  داخل سرور نبود فقط بنده و STANG

مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 22K

رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:فاقد رنک

توضیحات درود خدمت ادمین های عزیز بنده وارد سرور شدم هیچکس داخل سرور نبود ب جز من و STANG وارد سرور شدم ایشون بدون هیچ دلیل به بنده فوش خانواده دادن و عکس پایین رو مشاهده کنین خواستم عکس بگیرم نتم پرید اسکرین شات گرفتم

مدارک:screenshot_%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B4%DB%B

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

arenagame_samp

اولا اصلا من اونجا به شما فوش ندادم با یک پلیر دیگه @hamed_khanbabaei بودم شما داری به من بدون هیچ دلیل فوش میدی من با حامد بودم با شما که نبودم؟

لینک به دیدگاه

یک      player Falcon  بیاد از ایشون  بپرسه .                  و اینه zerang bazi در نیارید  برید به hamed بگی بگو با من بود چون Falcon ya Modir  Pm رو میبینه :) 

لینک به دیدگاه

اوکی میبینیم ادمین چی میگه فقط شما یک مدرک بیار کع من اون فوش هارو به شما دادم اگه  با شما بودم    @   ایدی تگ میکنم مدرک داری که من ایدیتو تگ کردم بهتم همونجا فوش دادم من به حامد دادم حامد هم منو بخشیده  عکسش در پیوی Tl @ErFaWn ارسال شد میتونی همون عکس رو بزاری سایت جناب عرفان

لینک به دیدگاه

سلام و درود 🌹

دوستان عزیزم فحاشی در سرور ممنوع هستش ، حالا چه به مخاطب خاصی گفته باشید و دیگری شکایت کرده باشد چه غیره فحاشی ممنوع است و دارای مجازات است.

جناب @AQa.ALi شما به مدت 150 دقیقه محروم از صحبت در سرور خواهید شد.

جناب @STANG شما به مدت ۲۰۰ دقیقه محروم از صحبت در سرور خواهید شد.

موضوع رسیدگی و بسته شد.

• Thanks 1
لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...