DyNaMiC ارسال شده در 22 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر شاکی : @ALiDyNaMiC خاطی : @[021]ArshiaTiger شاهدان : FB مدارک: https://uupload.ir/view/respawn_in_fight_wvgu.mp4/ توضیحات : Respawn in Fight ( اونایی که میگن فایت نبوده زون بگیر EHSAN هست و ارمور این هم نصفه و فرار کرده ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.FanTom ارسال شده در 22 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر سلام و درود بنده از چند ثانیه قبلش که Fight نبود اصلت من اونجا نبودم توی چت گفتم Respawn Me شما ندیدی بعد جناب @[021]ArshiaTiger منو یکم دیر Respawn کردن حالا مشکل شما اینه؟😂 مشکلی نیس من هر موقع رفتم سرور میگم ادمین منو جیل بده ۱۰ دقیقه عکسشم اینجا میزارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arshia5052 ارسال شده در 22 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر دوست عزیز...ایشون از من خواسته بودن که respawn بدم..من که بیکار توی سرور منتظر نیستم بهم بگن فلان کار بکن سریع براشون بکنم...یه خورده طول کشید..من که نمیدونستم ایشون در حال فایت دادن هستش. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ErFaWn ارسال شده در 23 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر درود باتوجه به اینکه پلیر درخواست ری اسپاون در فایت داشته مدارک شما تایید شد. مجازاتی در نظر گرفته می شود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده