DyNaMiC ارسال شده در 22 تیر، 2024 ارسال شده در 22 تیر، 2024 شاکی : @ALiDyNaMiC خاطی : @[021]ArshiaTiger شاهدان : FB مدارک: https://uupload.ir/view/respawn_in_fight_wvgu.mp4/ توضیحات : Respawn in Fight ( اونایی که میگن فایت نبوده زون بگیر EHSAN هست و ارمور این هم نصفه و فرار کرده )
BlackGuard ارسال شده در 22 تیر، 2024 ارسال شده در 22 تیر، 2024 سلام و درود بنده از چند ثانیه قبلش که Fight نبود اصلت من اونجا نبودم توی چت گفتم Respawn Me شما ندیدی بعد جناب @[021]ArshiaTiger منو یکم دیر Respawn کردن حالا مشکل شما اینه؟😂 مشکلی نیس من هر موقع رفتم سرور میگم ادمین منو جیل بده ۱۰ دقیقه عکسشم اینجا میزارم
arshia5052 ارسال شده در 22 تیر، 2024 ارسال شده در 22 تیر، 2024 دوست عزیز...ایشون از من خواسته بودن که respawn بدم..من که بیکار توی سرور منتظر نیستم بهم بگن فلان کار بکن سریع براشون بکنم...یه خورده طول کشید..من که نمیدونستم ایشون در حال فایت دادن هستش.
ErFaWn ارسال شده در 23 تیر، 2024 ارسال شده در 23 تیر، 2024 درود باتوجه به اینکه پلیر درخواست ری اسپاون در فایت داشته مدارک شما تایید شد. مجازاتی در نظر گرفته می شود.
ارسالهای توصیه شده