AQaMansour ارسال شده در 26 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر نام کاربری کسی که شکایت دارد: @XRay نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: AQ[A]MIR نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :Online Players رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : OWNER مدارک شکایت: توضیحات: با سلام . همانطور که میبینید این پلیر از دستور /An سواستفاده کرده . من از ادمین ها و هلپر های دیگه که سرور بودن پرسیدم که شما همچین کاری کردید و گفتن که نه ! و مشخص هست که این پلیر همچین کاری کرده ! لطفاً لاگ چک بشه . با توجه به فحاشی ها و ابیوز ها درخواست چند روز انرنک این پلیر رو دارم @ErFaWn 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AQaMansour ارسال شده در 26 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر 1 دقیقه قبل، XRay گفته است: نام کاربری کسی که شکایت دارد: @XRay نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: AQ[A]MIR نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : Online Players رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : OWNER مدارک شکایت: توضیحات: با سلام . همانطور که میبینید این پلیر از دستور /An سواستفاده کرده . من از ادمین ها و هلپر های دیگه که سرور بودن پرسیدم که شما همچین کاری کردید و گفتن که نه ! و مشخص هست که این پلیر همچین کاری کرده ! لطفاً لاگ چک بشه . @ErFaWn 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.FanTom ارسال شده در 26 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر سلام و درود اقا ما هم سرور بودیم هعی میددیم اقا امیر به دلیل فوش سطح بالا میوت شد بعد هی وسط صفحه یک چیزایی مینوشت همه از این ادمین ناراضی هستند من هم در خواست ان رنک ایشون رو دارم @ErFaWn 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ErFaWn ارسال شده در 26 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر درود. بررسی می شود و درصورت ایجاد اختلال در نظم سرور توسط ایشون مجازات لازم اعمال می شود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده