Meyti. ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1403 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1403 کسی که شکایت دارد : @Majesty.1 کسی که از ان شکایت شده @AQa.ALi توضیحات با سلام ایشون ب گوشی و شماره بنده دسترسی داشته و از بازیابی رمز عبور استفاده کرده و شماره اکانت رو به نام خدشون زدن و خونه هایی که داشتم ( دوتا ) فروختن و تمام پول هارو به اکانت دیگه دادن و پسوورد و نام اکانت رو عوض کردن نام اکانت: .NoKiA. قطعه : ۵۶۰ _ کل پول: ۶۷میل یک سلطان _ امتیاز 1040 لطفا لاگ سرور رو چک کنید و ادمین مربوط: @ErFaWn @MohammadReza
Meyti. ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1403 سازنده ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1403 اسم اکانت رو به MohamadHosein تغییر داده
[Mr]Amir ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1403 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1403 سلام و درود آخه من چجوری به گوشی شما دسترسی داشتم آخه یک چیزی بگو با عقل جور در بیاد من الان از تو شاکی ام چون وارد اکانتم شدی من این ساعت خودم داخل سرور نبودم @MohammadReza ببین ای پی کی هست که وارد اکانتم شده چجوری من بخوام شماره اکانت رو عوض کنم آخه باید پیامک بیاد من پیامک رو از کجا باید بفهمم😐
[Mr]Amir ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1403 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1403 دوست عزیز اول مدرک داشته باش بعد شکایت کن و مدرک ماشینتون و خونتون رو سریع تر پست کنید
Meyti. ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1403 سازنده ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1403 تو حتی نمیدونی لاگ چیه😂 لاگ سرور رو چک کنن میبینن که چقد پول رو به کیا دادی
Meyti. ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1403 سازنده ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1403 آی پی کامپیوتر منه چون شما با کامپیوتر من وارد اکانتت شدی لاگ رو چک کنن یه آب خنک درست حسابی میخوری
[Mr]Amir ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1403 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1403 اوکی میبینیم آخه کامپیوتر تو هست من چجوری وارد اکانتت شدم مگه رمزتو داشتم🤣
[Mr]Amir ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1403 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1403 13 دقیقه قبل، MohamadHosein گفته است: تو حتی نمیدونی لاگ چیه😂 لاگ سرور رو چک کنن میبینن که چقد پول رو به کیا دادی اها باش تو راس میگی میبینیم حالا منتظر جواب ادمینیم
Meyti. ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1403 سازنده ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1403 اون بالا گفتم به گوشی دسترسی داشتی چون پیش من بودی و بازیابی رمز زدی صبر کن تا بررسی کنن
Meyti. ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1403 سازنده ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1403 تو میگی اون موقع اصن نبودی تو سرور پس اون ساعت ۸ و ۹ کی با اکانت تو اومده داخل سرور؟ منتظر جواب ادمین باش
[Mr]Amir ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1403 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1403 میگم من نبودم ای پی کامپیوتر من نبوده اون اکانتم که تو سرور هست معلوم نیس کی رفته توش خودت داری میگی ای پی منه من که نرفتم تو رفتی وارد حسابم شدی بعدشم از کجا معلوم وارد اکانتت شدی و اسمتو عوض کردی و پولا رو به حساب من ریختی از قصد تا منو وک بن کنی🤨
[Mr]Amir ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1403 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1403 52 دقیقه قبل، MohamadHosein گفته است: اون بالا گفتم به گوشی دسترسی داشتی چون پیش من بودی و بازیابی رمز زدی صبر کن تا بررسی کنن یک مدرک بیار که به گوشی تو دسترسی داشتم وقتی شکایت میکنی باید مدرک داشته باشی داداش
[Mr]Amir ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1403 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1403 @ErFaWn @MohammadReza از کجا معلوم خودش پولاشو نریخته به حسابم؟؟؟؟ شما شکایت اینو قبول میکنید بدون مدرک هم هستش
Meyti. ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1403 سازنده ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1403 رو چه حساب باید به تو پول میدادم خونمو چرا باید بفروشم؟ اسمو چرا باید عوض کنم من الان نمیدونم تو پسوورد اکانتمو چی گذاشتی خودت بیا هرچی برداشتیو بده برات بد تموم میشه
[Mr]Amir ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1403 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1403 1 دقیقه قبل، MohamadHosein گفته است: رو چه حساب باید به تو پول میدادم خونمو چرا باید بفروشم؟ اسمو چرا باید عوض کنم من الان نمیدونم تو پسوورد اکانتمو چی گذاشتی خودت بیا هرچی برداشتیو بده برات بد تموم میشه خودتو به اون راه نزن خودت فروختی تقصیر من میندازی اخر باری که من اومدم چند روز پیش بود الان نگاع میکنم میبینم دیشب یکی اومده تو حسابم انلاین هم شده و بهم پول داده اونم ای پی شما بود
[Mr]Amir ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1403 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1403 شما رمز اکانتتو عوض میکنی بعد به من میگی رمز اکانتو بده ؟ چی ادمی هستی مدرک هم نداری تهمت دزدی هم به ما میزنی منم الان مثلا از یکی شکایت میکنم میگم پولمو دزدیده خوب شکایتم رو قبول میکنه؟؟؟ بدون مدرک
Meyti. ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1403 سازنده ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1403 اگه خدت اومدیو دادی شکایت رو پس میگیرم ولی اینجوری پول ن رو که میدن هیچ از تو دتن میکنن برا خدت بد میشه
[Mr]Amir ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1403 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1403 2 دقیقه قبل، MohamadHosein گفته است: اگه خدت اومدیو دادی شکایت رو پس میگیرم ولی اینجوری پول ن رو که میدن هیچ از تو دتن میکنن برا خدت بد میشه مگه من رمز اکانتتو بلدم خوب؟ چجوری بخوام شماره رو تغییر بدم؟ رمز کامپیوترتو اخه من بلدم؟ خودم وقتی خونه و پول دارم کصخلم که از اکانت تو برا خودم پول بریزم یک مدرک نباید باشه این وسط😅
Meyti. ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1403 سازنده ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1403 پیام هایی ک صبح دادی و کاش نمیدادی😂👌
Meyti. ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1403 سازنده ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1403 تو این ساعت با اکانت من وارد شده لاگ این ساعت رو چک کنید @MohammadReza@ErFaWn @[021]Ali
ErFaWn ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1403 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1403 درود. بررسی می شود و نتیجه آن اعمال می شود.
[Mr]Amir ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1403 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1403 2 ساعت قبل، MohamadHosein گفته است: تو این ساعت با اکانت من وارد شده لاگ این ساعت رو چک کنید @MohammadReza@ErFaWn @[021]Ali مدرک بیار که من زدم اخه @ErFaWn از کجا بدونه که من زدم یا نه خودت زدی تقصیر من میندازی؟
[Mr]Amir ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1403 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1403 2 ساعت قبل، MohamadHosein گفته است: تو این ساعت با اکانت من وارد شده لاگ این ساعت رو چک کنید @MohammadReza@ErFaWn @[021]Ali اخرین ورود به سرور رو نگاع کن ای پی خودت بوده
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری