AmiR ارسال شده در 27 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر نام کاربری کسی که شکایت دارد: @AQ[A]MIR نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @[021]ArshiaTiger نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ss رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : owner مدارک شکایت: توضیحات: با توجه به سطح فحاشی پلیر بی ادب رو میوت کردم این اونر اومده رو همرنکش سی ام دی زده و طرف رو آنمیوت کرده و طرف دوباره فحش ناموسی داده و 5 دقیقه میوتش کرده. سی ام دی روی همرنک خلاف قوانین سروره درخواست مجازات و شفاف سازی در مورد مجازات انجام شده و میوت شخص ثالث. باتشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Xenon ارسال شده در 27 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر 11 دقیقه قبل، AQ[A]MIR گفته است: نام کاربری کسی که شکایت دارد: @AQ[A]MIR نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @[021]ArshiaTiger نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ss رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : owner مدارک شکایت: توضیحات: با توجه به سطح فحاشی پلیر بی ادب رو میوت کردم این اونر اومده رو همرنکش سی ام دی زده و طرف رو آنمیوت کرده و طرف دوباره فحش ناموسی داده و 5 دقیقه میوتش کرده. سی ام دی روی همرنک خلاف قوانین سروره درخواست مجازات و شفاف سازی در مورد مجازات انجام شده و میوت شخص ثالث. باتشکر اگه به تایمی که من ارادت خودم رو بهتون نشون دادم و تایم میوت دوباره ادمین @[021]ArshiaTiger دقت کنید میبینید که هر دو در یک زمان ارسال شده اند 16:59:54 و عمدی در کار نبوده و درواقع ادمین در حال میوت دادن من قبل از فحاشی جدید هستش و بعدشم که میوت شدم ولی شما میخاید از این داستان سو استفاده کنید زیرکشی تا کی ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Xenon ارسال شده در 27 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر هم اکنون، Xenon گفته است: اگه به تایمی که من ارادت خودم رو بهتون نشون دادم و تایم میوت دوباره ادمین @[021]ArshiaTiger دقت کنید میبینید که هر دو در یک زمان ارسال شده اند 16:59:54 و عمدی در کار نبوده و درواقع ادمین در حال میوت دادن من قبل از فحاشی جدید هستش و بعدشم که میوت شدم ولی شما میخاید از این داستان سو استفاده کنید زیرکشی تا کی ؟ لیستو xD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arshia5052 ارسال شده در 27 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر 52 دقیقه قبل، AQ[A]MIR گفته است: نام کاربری کسی که شکایت دارد: @AQ[A]MIR نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @[021]ArshiaTiger نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ss رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : owner مدارک شکایت: توضیحات: با توجه به سطح فحاشی پلیر بی ادب رو میوت کردم این اونر اومده رو همرنکش سی ام دی زده و طرف رو آنمیوت کرده و طرف دوباره فحش ناموسی داده و 5 دقیقه میوتش کرده. سی ام دی روی همرنک خلاف قوانین سروره درخواست مجازات و شفاف سازی در مورد مجازات انجام شده و میوت شخص ثالث. باتشکر تو مشکلی چیزی داری؟ طرف اومده یه حرف زده ۱۵ مین میوتش کردی من روی هم رنک CMD زدم برای اینکه یه کار اشتباه رو انجام دادی..بنده فقط تایم میوتش رو درست کردم...همینطور خودت هم فحش دادی و ۵ مین میوتت کردم.. اونم مثل تو فحش داد فرقش چی بود که ۱۵ مین میوت شد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmiR ارسال شده در 27 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر 18 دقیقه قبل، arshia5052 گفته است: تو مشکلی چیزی داری؟ طرف اومده یه حرف زده ۱۵ مین میوتش کردی من روی هم رنک CMD زدم برای اینکه یه کار اشتباه رو انجام دادی..بنده فقط تایم میوتش رو درست کردم...همینطور خودت هم فحش دادی و ۵ مین میوتت کردم.. اونم مثل تو فحش داد فرقش چی بود که ۱۵ مین میوت شد؟ ببین عزیزم اگر من زیاد میوتش کردم طرف میتونه بیاد سایت شکایت کنه و استف رسیدگی کنه. شما نمیتونی روی همرنک سی ام دی بزنی اینو من نمیگم قوانینی که صاحب سرور نوشته میگه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arshia5052 ارسال شده در 27 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر شما میتونستی از اول زیاد میوت ندی که کار به اینجا نکشه بقیه تصمیمات با ادمینه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ErFaWn ارسال شده در 27 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر درود ادمین های هم رنک حق استفاده از دستورات رنک را برروی هم رنک خود ندارند. به ادمین مربوطه اخطار داده می شود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده