رفتن به مطلب
arenagame_nimbaha

ابیوز [021]arshiatiger

AmiR

ارسال‌های توصیه شده

نام کاربری کسی که شکایت دارد: @AQ[A]MIR
نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @[021]ArshiaTiger
نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ss
رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : owner
مدارک شکایت:

0ab527_24arshia-babr1.png

a63c27_24arshia-babr2.png

توضیحات: با توجه به سطح فحاشی پلیر بی ادب رو میوت کردم این اونر اومده رو همرنکش سی ام دی زده و طرف رو آنمیوت کرده و طرف دوباره فحش ناموسی داده و 5 دقیقه میوتش کرده.

سی ام دی روی همرنک خلاف قوانین سروره درخواست مجازات و شفاف سازی در مورد مجازات انجام شده و میوت شخص ثالث.

باتشکر

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

arenagame_samp
11 دقیقه قبل، AQ[A]MIR گفته است:

مدارک شکایت:

توضیحات: با توجه به سطح فحاشی پلیر بی ادب رو میوت کردم این اونر اومده رو همرنکش سی ام دی زده و طرف رو آنمیوت کرده و طرف دوباره فحش ناموسی داده و 5 دقیقه میوتش کرده.

سی ام دی روی همرنک خلاف قوانین سروره درخواست مجازات و شفاف سازی در مورد مجازات انجام شده و میوت شخص ثالث.

باتشکر

اگه به تایمی که من ارادت خودم رو بهتون نشون دادم و تایم میوت دوباره ادمین @[021]ArshiaTiger دقت کنید میبینید که هر دو در یک زمان ارسال شده اند 16:59:54 و عمدی در کار نبوده و درواقع ادمین در حال میوت دادن من قبل از فحاشی جدید هستش و بعدشم که میوت شدم ولی شما میخاید از این داستان سو استفاده کنید 

زیرکشی تا کی ؟

لینک به دیدگاه

هم اکنون، Xenon گفته است:

اگه به تایمی که من ارادت خودم رو بهتون نشون دادم و تایم میوت دوباره ادمین @[021]ArshiaTiger دقت کنید میبینید که هر دو در یک زمان ارسال شده اند 16:59:54 و عمدی در کار نبوده و درواقع ادمین در حال میوت دادن من قبل از فحاشی جدید هستش و بعدشم که میوت شدم ولی شما میخاید از این داستان سو استفاده کنید 

زیرکشی تا کی ؟

لیستو xD

لینک به دیدگاه

52 دقیقه قبل، AQ[A]MIR گفته است:

مدارک شکایت:

باتشکر

تو مشکلی چیزی داری؟

طرف اومده یه حرف زده ۱۵ مین میوتش کردی

من روی هم رنک CMD زدم برای اینکه یه کار اشتباه رو انجام دادی..بنده فقط تایم میوتش رو درست کردم...همینطور خودت هم فحش دادی و ۵ مین میوتت کردم..

اونم مثل تو فحش داد فرقش چی بود که ۱۵ مین میوت شد؟

لینک به دیدگاه

18 دقیقه قبل، arshia5052 گفته است:

تو مشکلی چیزی داری؟

طرف اومده یه حرف زده ۱۵ مین میوتش کردی

من روی هم رنک CMD زدم برای اینکه یه کار اشتباه رو انجام دادی..بنده فقط تایم میوتش رو درست کردم...همینطور خودت هم فحش دادی و ۵ مین میوتت کردم..

اونم مثل تو فحش داد فرقش چی بود که ۱۵ مین میوت شد؟

ببین عزیزم اگر من زیاد میوتش کردم طرف میتونه بیاد سایت شکایت کنه و استف رسیدگی کنه. شما نمیتونی روی همرنک سی ام دی بزنی اینو من نمیگم قوانینی که صاحب سرور نوشته میگه

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...