رفتن به مطلب
arenagame_nimbaha

جیل بی دلیل

ارسال‌های توصیه شده

نام کسی که شکایت دارد: [FB]fighter

نام خاطی:  ]021[Hitler

مدارک: https://uupload.ir/view/gta_sa_2024-04-30_07-21-52-727_vd9u.mp4/

توضیحات: ایشون ادعا میکنه من هلرم دارم هلپ میدم برداشت جیل کرد با اینکه 2 تا هلپر تو سرور بود درخواست انرنک تایم بالا

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

arenagame_samp

با سلام ! میتونید از اون دوست  عزیز بپرسید ببینید وسط هلپ بودم

وقتی من وسط هلپ بودم اون دو تا هلپر اومدن

متاسفانه بعد رکورد و بیرون اومدن از بازی یادم رفته بود و رکورد رو دیلیت کردم و الان مدرکی برای ارائه ندارم

@TheLorenzo_Paradox  @ErFaWn

لینک به دیدگاه

حتی اگه به چت نگاه کنید من ایشون رو راهنمایی میکردم گفتم میتونی تو 8 دقیقه 12 میل بدست بیاری بعد گفت چطوری گفتم بیا خواستم ببرمش بیرون GS1 کنار دلال دراگ تا بهش آموزش بدم !

بعد جیل شما هم من به ایشون گوتو کردم و کامل توضیح دادم و ایشون متوجه شدن و پلنت کاشتند !

لینک به دیدگاه

عزیزم شما هلپر نیستی حق سی ام دی زدنم نداری اگرم هلپر باشی باید از سی ام دی /hon استفاده کنی در غیر این صورت خوده هلپرم حق زدن سی ام دی نداره

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، [FB]Fighter گفته است:

نام کسی که شکایت دارد: [FB]fighter

نام خاطی:  ]021[Hitler

مدارک: https://uupload.ir/view/gta_sa_2024-04-30_07-21-52-727_vd9u.mp4/

توضیحات: ایشون ادعا میکنه من هلرم دارم هلپ میدم برداشت جیل کرد با اینکه 2 تا هلپر تو سرور بود درخواست انرنک تایم بالا

در ضمن دلیل نمیشه که اگه هلپر نباشم وسط هلپ نیستم ! من قبل اینکه اون 2 دوست هلپر عزیز بیان سرور در حال هلپ دادن بودم !

( درسته که ما حق هلپ دادن نداریم ولی وقتی هلپری تو سرور نباشه میتونیم پلیر هارو راهنمایی کنیم ! )

لینک به دیدگاه

25 دقیقه قبل، [FB]Fighter گفته است:

عزیزم شما هلپر نیستی حق سی ام دی زدنم نداری اگرم هلپر باشی باید از سی ام دی /hon استفاده کنی در غیر این صورت خوده هلپرم حق زدن سی ام دی نداره

عزیز من هلپر نیستم ولی تو پست بالا فرمودم وقتی هلپر تو سرور نیست میتونیم هلپ بدیم ! در ضمن اگر cmd /hon داشتم حتماَ آن میکردم !

@ErFaWn

لینک به دیدگاه

درود.

باتوجه به اینکه شما عضو استف نیستین پس اجازه استفاده از این دستور بر روی این پلیر رو نداشتید.

در چنین مواقعی هلپر ها از هلپر مود استفاده میکنند تا همچین مشکلاتی پیش نیاید.

ادمین خاطی مجازات می شود.

با تشکر

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...