AmiR ارسال شده در 2 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد نام کاربری کسی که شکایت دارد: @AQ[A]MIR نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @XRay نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :Me مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: none رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: هلپر برگوزیده 3 آنرنک شده ! مدارک شکایت: توضیحات: فحاشی ناموسی بار دوم ادمین مربوطه: @ErFaWn لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AQaMansour ارسال شده در 2 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد 14 دقیقه قبل، AQ[A]MIR گفته است: نام کاربری کسی که شکایت دارد: @AQ[A]MIR نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @XRay نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :Me مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: none رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: هلپر برگوزیده 3 آنرنک شده ! مدارک شکایت: توضیحات: فحاشی ناموسی بار دوم ادمین مربوطه: @ErFaWn اولا آنرنک نشدم به کوری چشم بعضیا بعدش فوش ناموسی بار دوم؟! بار اولش کی بود خودم خبر ندارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmiR ارسال شده در 2 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد 25 دقیقه قبل، XRay گفته است: اولا آنرنک نشدم به کوری چشم بعضیا بعدش فوش ناموسی بار دوم؟! بار اولش کی بود خودم خبر ندارم تو انجمن درست حرف بزن اینجا هم سرور نیست ! اینم بار اولش: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AQaMansour ارسال شده در 2 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد 4 دقیقه قبل، AQ[A]MIR گفته است: تو انجمن درست حرف بزن اینجا هم سرور نیست ! اینم بار اولش: اگه به این باشه که تو ۲ برابر من فوش ناموسی دادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ErFaWn ارسال شده در 2 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد درود. مجازات می شوند. درصورت مشاهده شدن توهین مجدد در انجمن مجازات می شوید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده