[021].HiTLeR ارسال شده در 3 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد با سلام ! @AQ[A]MIR در مدرک زیر از بنده شکایت کرده اند به دلیل جیل برای صفر کردن وانتد : اگر به کیل لیست نگاه کنید @[TF].Mafia با دلیل dm و کشتن پلیر بدون وانتد جیل شدن من با دوستم @XRay رفتم پاسگاه و شروع کردم به خوندن آهنگ آزاد شدم جلو اون پسره برا اینکه جالبتر بشه خودمو جیل دادم به مدت 1 ثانیه تا زودتر از اون آنجیل بشم و برم جلوش اون آهنگو دوباره بخونم : بنده با توجه به سی ام دی های رنک اونر 2 عدد سی ام دی برای 0 کردن وانتد دارم : /setwanted و /w ایشون ادعا کردن شاید تایم داشت منم خواستم مدرک بگیرم که تایم نداشت و فقط بدلیلی که در متن بالا گفتم خودمو جیل دادم : مدرک بدون تایم بودن دو سی ام دی بنده در همون تایم : https://uupload.ir/view/madrak_jail_wb18.mp4/ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ErFaWn ارسال شده در 3 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد درود بهرحال این امر انجام شده و قبل از جیل شما وانتد داشتین. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده