.Zombie ارسال شده در 20 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد نام کاربری کسی که شکایت دارد: @.Rocky نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @AmiR.Mmd نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @Zodiac , @_SpiriT. @[Gc]Dariush مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:14K رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: Master Helper مدارک شکایت:ss توضیحات: تو ایونت هی میزد گفتم کرم نریز 5 دقیقه میوت داد اخه میوت داره؟ ادمین مربوطه: @ErFaWn لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmiR.Mmd ارسال شده در 20 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد سلام درود اگر دقت کنین در عکس اول به بنده توهین کردین من هم میوت کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.Zombie ارسال شده در 20 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد کرم نریز توهینه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ErFaWn ارسال شده در 21 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد درود ایشون دیگر جزء استف نیست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده