KRraToS ارسال شده در 10 شهریور، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، 2024 نام کاربری کسی که شکایت دارد: MnmDada نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Black.KniGht نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : None رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Elite Helper 2 مدارک شکایت: توضیحات: من تو چت از یکی از پلیر های بالای ۱۰ک امتیاز درخواست کردم که /rape روش بزنم تا جایزه بگیرم ولی بی دلیل میوت شدم لطفا Falcon به بالا بررسی کنه تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
KRraToS ارسال شده در 10 شهریور، 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، 2024 همونطور که خوب میدونیم CMD /Rape تو سروره و اصلا فحش نیست فشار نخور هم که به جونیور گفتم برای اون کیلی بود که شد که روزی ۲۰۰ نفر به من میگن فشار نخور :) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmiR ارسال شده در 10 شهریور، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، 2024 درود منتظر ارسال دفاعیه از طرف جناب @Black.KniGhT طی 12 ساعت آینده. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.Mahdi ارسال شده در 10 شهریور، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، 2024 درود دوست عزیز در مدرکی که خودتون گذاشتید معلومه که گفتید فشار نخور کلمه درستی نیست و همچنین باعث ایجاد کل میشود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmiR ارسال شده در 10 شهریور، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، 2024 49 دقیقه قبل، Black.KniGhT گفته است: درود دوست عزیز در مدرکی که خودتون گذاشتید معلومه که گفتید فشار نخور کلمه درستی نیست و همچنین باعث ایجاد کل میشود. لطفا برای این موارد از Reason درست مثل : Make Kal, Ijad Kal Kal استفاده کنید. اقدام ادمین صحیح بوده. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده