Yona ارسال شده در 10 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور شاکی: @.MR. خاطی: @Par$a مدارک: [21:51:12] {00FF00}[Sarlashkar] {FFA500}[FG] TheRz(4):{FFFFFF} mn 19 ta daram [21:51:12] {00FF00}[Sarlashkar] {FFA500}[FG] TheRz(4):{FFFFFF} {FFBABA}@Meoow{FFFFFF} bi abattle mal harki bozorg tar bod [21:51:12] {66ccff}[VIP] {FF3A00}[†BK†] MnmDada(20):{FFFFFF} 19 sant tazmini midam dahanet [21:51:12] [Admin ClearChat] Admin {00FFFF}Par$a(15) {10f441}ChatHara Clear kard. توضیحات: به جای اینکه میوت بدن پلیر های خاطی رو چت هارو پاک میکنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AQaMansour ارسال شده در 10 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور با سلام. من اگه قرار بود میوت بدم باید تقریبا کل سرور میوت میشدن!! من چت هارو پاک کردم و بعدش به همه اخطار دادم که اگه تکرار شد میوت میشید. کاش از بقیه لاگ هم میزاشتین تا مشخص بشه... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Yona ارسال شده در 10 شهریور سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور باید میوت میدادید مشکل من نیست منتظر مدرک اخطار دادنم وگرنه مجازات باید بشید با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AQaMansour ارسال شده در 10 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور من چرا باید از اخطار دادنم اسکرین شات بگیرم من از شما درخواست دارم که بقیه چت لاگ رو بزارید البته در صورتی که پیام منو پاک نکنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmiR ارسال شده در 10 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور درود طبق فرم صحیح شکایت کنید بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده