Yona ارسال شده در 10 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور نام کاربری کسی که شکایت دارد: @.MR. نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @Par$a نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : Chat Log رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Master Helper مدارک شکایت: 21:51:12] {00FF00}[Sarlashkar] {FFA500}[FG] TheRz(4):{FFFFFF} mn 19 ta daram [21:51:12] {00FF00}[Sarlashkar] {FFA500}[FG] TheRz(4):{FFFFFF} {FFBABA}@Meoow{FFFFFF} bi abattle mal harki bozorg tar bod [21:51:12] {66ccff}[VIP] {FF3A00}[†BK†] MnmDada(20):{FFFFFF} 19 sant tazmini midam dahanet [21:51:12] [Admin ClearChat] Admin {00FFFF}Par$a(15) {10f441}ChatHara Clear kard. توضیحات: به جای اینکه میوت بدن پلیر های خاطی رو چت هارو پاک میکنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AQaMansour ارسال شده در 10 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور با سلام. من اگه قرار بود میوت بدم باید تقریبا کل سرور میوت میشدن!! من چت هارو پاک کردم و بعدش به همه اخطار دادم که اگه تکرار شد میوت میشید. کاش از بقیه لاگ هم میزاشتین تا مشخص بشه... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Yona ارسال شده در 10 شهریور سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور شما باید قبل از هر سی ام دی زدن اسکرین داشته باشید اینم مشکل من نی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AQaMansour ارسال شده در 10 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور من چرا باید قبل Clear Chat اسکرین شات بگیرم من این کار رو انجام دادم که کل کل تموم بشه که همینطور هم شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmiR ارسال شده در 10 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور درود @Par$a لطفا دفاعیه خود را مبنی بر عدم میوت این پلیر ها را طی 12 ساعت آینده ارسال کنید. اگر اخطار دادید مدرک بزارید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmiR ارسال شده در 11 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور به دلیل عدم ارسال دفاعیه هلپر خاطی 1 اخطار مدیریتی دریافت میکند. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده