[H]ichKas ارسال شده در 15 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور نام کاربری کسی که شکایت دارد: @[H]ichKas نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @_ATOM_ نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @MrLuCifeR رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Helper 2 مدارک شکایت: توضیحات: من در حال فایت با این آقا بودم و چند بار هم از ایشون کیل شدم به ایشون پیامی دادم و نوشتم: "کمپر سگ" اونم از روی هیجان و جو اون موقع بازی و بعد از یک بار فایت دیگه ایشون رو کیل کردم پس از گذشت 30 ثانیه بدون مطلع کردن من و گفتن دلیل بنده رو مدت 17 ساعت در تایم اوج پلیر بن دادن بازم میدونم که باید مجازات میشدم ولی نه در این حد بارها دیدم که پلیر ها به تیم استف سرور فحاشی های ناموسی میکردن و مجازاتشون میوت بود اما واقعا این بن منطقی نیست. از مدیرکل و فالکون های عزیز درخواست رسیدگی به این مسئله رو دارم با تشکر [H]ichKas. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_ATOM_ ارسال شده در 15 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور درود در عکسی که خودتون گذاشتید و توضیحات خودتون نیازی نیست بنده چیزی بزارم شما که بعد از 4 - 5 بار متوالی توسط بنده کیل شدید به بنده گفتید "کمپر سگ" شما توی اداره ای جایی میرید از چنین الفاظی استفاده میکنید یا در صدا کردن خودتون چنین الفاظی رو بکار میبرید بنده با توجه به چیزی که به من گفتید همون قدر تایم بن زدم توهین به اعضای استف: 200 دقیقه الی 5 روز محرومیت (از صحبت یا بن). در مورد اونی هم که گفتید بهشون فحش ناموس میدادند و اونا میوت میکردند البته من تا به حال همچین چیزی ندیدم اما اگه بوده از بی عرضگی اون طرف بوده. بدرود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmiR ارسال شده در 15 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور درود بن بصورت صحیح بر روی توهین انجام شده. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده