KRraToS ارسال شده در 15 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور نام کاربری کسی که شکایت دارد: ABooLFaaZL نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: AliDynamic نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : None رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : OWNER مدارک شکایت: توضیحات: خودشون تو سرور make kal میکنن و بقیه پلیر هارو میوت میکنن بعد میوت که میشن انمیوت میکنن خودشون رو اگه اینطوریه منم از فردا یه رنک میخرم شروع میکنم پروندن پلیر های سروربا این رفتار ها لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DevilBoy14 ارسال شده در 15 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور با سلام و درود من DevilBoy14 و آقای @AngelBoy14 شاهد هستیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AngelBoy14 ارسال شده در 15 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور 45 دقیقه قبل، ABooLFaaZL گفته است: نام کاربری کسی که شکایت دارد: ABooLFaaZL نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: AliDynamic نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : None رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : OWNER مدارک شکایت: توضیحات: خودشون تو سرور make kal میکنن و بقیه پلیر هارو میوت میکنن بعد میوت که میشن انمیوت میکنن خودشون رو اگه اینطوریه منم از فردا یه رنک میخرم شروع میکنم پروندن پلیر های سروربا این رفتار ها سو استفاده از دستور unmute va /unjail/: استفاده از این دستور ها بر روی رنک بالاتر غیر مجاز است.حق استفاده از این دستور ها را فقط ادمینی که دستور /mute va /jail را استفاده کرده است دارد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmiR ارسال شده در 15 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور درود ادمین خاطی مجازات خواهد شد. زدن CMD بر روی CMD رنک یکدیگر مجاز نیست، درصورت مشاهده کردن هرگونه نقض قانونی، آن را در انجمن اطلاع دهید. (به طور مثال ادمین خود را با تایم کم جیل دهد، شما حق unjail و jail مجدد ندارید.وظیفه شما اطلاع آن به تیم استف است) بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده