رفتن به مطلب

Bug Money

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

سلام من دیروز نزدیکای غروب رفتم داخل سرور دیدم پولام  اوکی هست هستش  باز ساعت های فک کنم ۱۰ ۱۱ بود رفتم دیدم هیچی ندارم ولی گلد و خونه و ماشینم هستش اینو لطفا رسیدگی کنین (در قسمت اخرین ورود به سرور هم اخرین بار خودم رفتم ای پی خودم بوده)

مقدار پولی که الان تو کنترل پنل هست:https://s8.uupload.ir/files/screenshot_20240616-100804_chrome_uu8k.jpg

مقدار پولی که داشتم

@MohammadRezascreenshot_20240615-221714_chrome_zxt5.j

arenagame_samp
ارسال شده در

درود

پست زیر رو مطالعه کنید

با کسر این موارد چون موجودی شما بیش از حد منفی میشد 0 گردید.

ارسال شده در

من اصلا پول تو خونه نگه نمیدارم چرا پولام ریست شده ساعت ۶ stats زدم بود ساعت ۹ ا مدم میبینم نیس  ۷۸ میل تو جیب ۳۰۰ میلیون تو بانک 

ارسال شده در

نتیجه این باگ اضافه شدن مقدار زیادی پول اضافی به صندوق خونه بود که این مقدار پول از رنت کننده ها کسر نمیشد

و در نتیجه مقدار پول هایی اضافی حاصل از این باگ که از صندوق خانه برداشت کردید ریست شده

• Like 1
  • مدیرکل
ارسال شده در

با سلام.

جهت خارج سازی اطلاعات مربوط به گزارش شما مجدد لاگ چک شد. و به صورت زیر می باشد.

اکانت Haj.Agha به مقدار 880340000 رنت کردید، ولی از حساب بانک یا جیب شما کسر نشده بود و این مقدار عدد، شما خانه رنت کردید ولی چیزی پرداخت نکردید. (خانه آی دی 256، رنت کرده بودید که برای خودتان هست!)

اکانت .ALii. به مقدار 936959254 رنت کردید، که از حساب بانک یا جیب شما کسر نشده بود و این مقدار عدد، شما خانه رنت کردید ولی چیزی پرداخت نکردید. (حال ممکن است 1 سال پیش باشد یا 1 ماه پیش که خانه رنت کرده بودید)

شما با اکانت .ALii. قبلا خانه رنت کردید و پولی پرداخت نکردید. و با اکانت مولتیتان یعنی Haj.Agha خانه خودتان یعنی 256 را رنت کردید و پول از اکانت Haj.Agha کسر نمی شد ولی به اکانت .ALii. اضافه می شد.

که این استفاده از باگ می باشد و مجازات ریست اموال و بن دائم دارد اما همه پلیرها بخشیده شدند فقط مبلغ کسر شد از حسابشان.

و تمامی اکانت های شما (اصلی و مولتی) مجموعا 1 میلیارد و 200 میلیون موجودی داشت در صورتی که 1 میلیارد و 700 میلیون باگ زده بودید. و در اصل ما به جای منفی کردن حساب شما میبایست اموال شما را ریست کنیم که اینکار را نکردیم.

موفق باشید

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...