KRraToS ارسال شده در 16 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور نام کاربری کسی که شکایت دارد: Aboolfaazl نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: mrlucifer نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : None رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : owner مدارک شکایت: توضیحات: طبق قوانین نباید سر میوت و جیل طرف کسی گرفته بشه ولی ینفر میوت میشه ینفر دیگه نمیشه همچنین با اینکه انلاین هستن و میبینن کسی رو میوت نمیدن که هیچ میوت هم میشن ان میوت میدن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrLuCifeR ارسال شده در 16 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور هلپر و ادمین در سرور حضور داشت +من استف ادمین نیستم بخوام رسیدگی کنم به چت ها شما میتونید سایت پست بزارید توسط استف رسیدگی میشن در ضمن من هیچکس رو میوت ندادم اگر قرار بود میوت کنم کل چت رو باید میوت میدادم https://uupload.ir/view/sa-mp-001_64tp.png هلپر خودش به چت رسیدگی میکرد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmiR ارسال شده در 16 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور درود ادمین های غیر استف وظیفه ای مبنی در میوت ندارند ولی در صورتی که میوت دهند باید کلیه پلیر های فحاش در آن لحظه میوت شوند و آنمیوت دوباره فردی موجب مجازات خواهد شد. پلیر های فحاش در تصویر میوت خواهند شد. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده