.FanTom ارسال شده در 16 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور نام کاربری کسی که شکایت دارد: @.ALii. نام کاربری که از ان شکایت شده: @[Mr.Amir] مقدار امتیاز: 2K نام شاهد در صورت وجود: کل پلیر های سرور اون ساعت مدرک شکایت توضیحات: توضیح: اقا سلام ببینید که بی دلیل 11 دقیقه میوت داده که Tohin B Staff :| که بن داره و کل کل کردن برای هر کدوم از اینا مدرک میخوام در ضمن میبینید که چقدر تایم میوت بالا زده و دستور میده و کل کل میکنه میگه برو سایت @Par$a هم گفت کل نکن ولی امیر کل کرد تقاضا دارم از کسی که این پست رو رسیدگی میکنه پست رو نبنده که من حرف دارم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.Zombie ارسال شده در 16 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور قصد دخالت ندارم ولی ایشون موقع فایت از cmd /settings ابیوز میکنند و وقتی پلیر دیگه دمیج میکنه دی ام میشه اگه غیر مجازه مدارک رو بزارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.FanTom ارسال شده در 16 شهریور سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور مدرک بزارید ممنون♥️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AQaMansour ارسال شده در 16 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور با سلام. درخواست دفاعیه از @Mr_Amir. طی ۱۵ ساعت آینده. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AQaMansour ارسال شده در 16 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور جناب @.Zombie لطفاً در شکایتی که مربوط به شما نیست دخالت نکنید. در صورت تکرار اخطار دریافت میکنید. 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir.. ارسال شده در 17 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور با عرض سلام و احترام جناب ALii. با توجه به اینکه جناب @_ATOM_ طبق اشتباهات خودشون انرنک شدن یک روز شنبه اگه اشتباه نگم اومدن تو یک گروهی که ما عضو بودیم با خود جناب اتم شروع کردند به فحش دادن ناموسی به بنده جناب علی هم طبق مدارکی که قرار میدم شروع به کل کل کردند و در تمامی موارد اشاره به بنده داشتند. و اینکه شما گفتی اگه من شما رو میوت کنم میرید شکایت منم بعد از اینکه میوت کردم گفتم برید سایت و فکر نکنم این دستور و کل کل باشه و اینکه جناب: @MrLuCifeR شاهد هستند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_ATOM_ ارسال شده در 17 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور درود ازین جایی من رو تگ کردید من جواب میدم اولا ما تو گپ اورجینال هیچ فحاشی ناموسی نکردیم بنده مثل شما بدون تربیت خانواده نیستیم دوما میک کل من ندیدم 11 مین میوت داشته باشه تهش 2 - 5 توهین به استف هم که بن داره 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.FanTom ارسال شده در 17 شهریور سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور خب در مورد عکس اول باید بگم من اونجا ایدی کسیو تگ نکردم و با شما نبودم هزار تا امیر داریم تو سرور در عکس دوم هیچ فوشی ندادم چه برسه به کل کل و میوت ۱۱ دقیقه عکس سوم فقط ایدیتو تگ کردم ک یکی باعث شد Atom رنکش رو از دست بده شما سریع به خودت میگیری و بهت بر میخوره برای عکس ۴ هم باید بگم چرا اونجا به خودت میگیری من با یکی دیگه بودم اگه هم لازم باشه ایدیشو تگ میکنم شما به خودت نگیر لطفا مدرک کل کل هم بزارید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AQaMansour ارسال شده در 17 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور با سلام. تصمیم ادمین صحیح بوده. پلیر با توجه به کل کل های مکرر میوت شده. بسته شد. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده