رفتن به مطلب
arenagame_nimbaha

Mute Bi Dalil

.FanTom

ارسال‌های توصیه شده

نام کاربری کسی که شکایت دارد: @.ALii.

نام کاربری که از ان شکایت شده: @[Mr.Amir]

مقدار امتیاز: 2K

نام شاهد در صورت وجود: کل پلیر های سرور اون ساعت

مدرک شکایت20240616_221734_cxzv.jpg

توضیحات:

توضیح: اقا سلام ببینید که بی دلیل 11 دقیقه میوت داده که Tohin B Staff :| که بن داره و کل کل کردن برای هر کدوم از اینا مدرک میخوام  

در ضمن میبینید که  چقدر تایم میوت بالا زده و دستور میده و کل کل میکنه میگه برو سایت @Par$a هم گفت کل نکن ولی امیر کل کرد

تقاضا دارم از کسی که این پست رو رسیدگی میکنه پست رو نبنده که من حرف  دارم  

• Like 1
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

arenagame_samp

قصد دخالت ندارم ولی ایشون موقع فایت از cmd /settings ابیوز میکنند و وقتی پلیر دیگه دمیج میکنه دی ام میشه 

اگه غیر مجازه مدارک رو بزارم

لینک به دیدگاه

با عرض سلام و احترام 

جناب ALii.  با توجه به اینکه جناب @_ATOM_ طبق اشتباهات خودشون انرنک شدن یک روز شنبه اگه اشتباه نگم اومدن تو یک گروهی که ما عضو بودیم با خود جناب اتم شروع کردند به فحش دادن ناموسی به بنده

جناب علی هم طبق مدارکی که قرار میدم شروع به کل کل کردند و در تمامی موارد اشاره به بنده داشتند. 

و اینکه شما گفتی اگه من شما رو میوت کنم میرید شکایت منم بعد از اینکه میوت کردم گفتم برید سایت و فکر نکنم این دستور و کل کل باشه

و اینکه جناب: @MrLuCifeR شاهد هستند

screenshot_20240616_220744_ru.unisamp_mo

screenshot_20240616_220826_ru.unisamp_mo

screenshot_20240616_220941_ru.unisamp_mo

screenshot_20240616_221325_ru.unisamp_mo

screenshot_20240616_220706_ru.unisamp_mo

لینک به دیدگاه

درود

ازین جایی من رو تگ کردید من جواب میدم اولا ما تو گپ اورجینال هیچ فحاشی ناموسی نکردیم بنده مثل شما بدون تربیت خانواده نیستیم 

دوما میک کل من ندیدم 11 مین میوت داشته باشه تهش 2 - 5 توهین به استف هم که بن داره

• Thanks 1
لینک به دیدگاه

خب در مورد عکس اول باید بگم  من اونجا ایدی کسیو تگ نکردم و با شما نبودم هزار تا امیر داریم تو سرور در 

عکس دوم هیچ فوشی ندادم چه برسه به کل کل و میوت ۱۱ دقیقه

عکس سوم فقط ایدیتو تگ کردم ک یکی باعث شد Atom رنکش رو از دست بده شما سریع به خودت میگیری و بهت بر میخوره

برای عکس ۴ هم باید بگم چرا اونجا به خودت میگیری من با یکی دیگه بودم اگه هم لازم باشه ایدیشو تگ میکنم شما به خودت نگیر

لطفا مدرک کل کل هم بزارید

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...