Mahdi_Caghameh ارسال شده در 1 تیر، 1403 ارسال شده در 1 تیر، 1403 اقا من مردم از دست اینجور باگ ها من داخل بازی ابوالفضل گفت عوض کن منم عوض کردم بعد داشتم همینجوری بازی میکردم تا اینکه رفتم بیرون دوباره خواستم بیام تو بازی دیدم رمزی که میزنم نمیاد حتی رمزم هم عوض کردم عکس هم گرفته بودم عکسو نگاه کردم دیدم همون رمزه بازم زدم نمیاد اقا لطفا این چیزا رو پیگیری کنید درست بشه💔
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 1 تیر، 1403 مدیرکل ارسال شده در 1 تیر، 1403 فراموشی بگیرید: arenagaming.ir
[Mr]Amir ارسال شده در 1 تیر، 1403 ارسال شده در 1 تیر، 1403 درود. بروید به قسمت کنترل پنل (قسمت فراموشی پسورد اکانت) رو کلیک کنید بعد نام در سرور رو در قسمت اول یادداشت کرده در قسمت دوم شماره ی همراه که با اکانت وارد شدید رو وارد کنید و رمز جدید رو یادداشت کنید بدرود
KRraToS ارسال شده در 2 تیر، 1403 ارسال شده در 2 تیر، 1403 دوست عزیز من از لحظه ورود به اکانت شما تا لحظه خروج رکورد بودم نه رمزی تغییر دادم نه حتی تونستم اسپاون بشم که سی ام دی /ChangePass کار کنه ولی بحث اینکه شما با من خصومت شخصی پیدا کردید دلیل نمیشه سعی کنید وجه من رو خراب کنید همچنین شما پست گذاشتین که من به شما توهین کردم و به شما کلمه بی وجود رو نسبت دادم اما عکس زیر چیز دیگه میگه ! امیدوارم با خوندن این مطلب دست از این کار زشتتون بکشید و بنده هم از دفعه بعد خارج از قوانین عمل نمیکنم و طبق قوانین توهین به هلپر بن میشین!
(x_x)_mahdi ارسال شده در 2 تیر، 1403 ارسال شده در 2 تیر، 1403 @KRraToS من اصلا کوچک ترین حرفی نزدم به شما چرا بهتون بر خورد من اصلا اسمی از شما نبردم شما به خودتون نگیرید من فقط مشکلمو گفتم
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری