MrLuCifeR ارسال شده در 22 شهریور، 2024 ارسال شده در 22 شهریور، 2024 نام کاربری کسی که شکایت دارد:MrLuCifeR نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: kratos نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :-- رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : helper مدارک شکایت: https://uupload.ir/view/sa-mp-023_ujcp.png توضیحات: مشخصه اونقدر رنک و استف رو مسخره گرفته که خیلی راحت تو چت پابلیک فحش میده. درخواست انرنک و میوت.
KRraToS ارسال شده در 22 شهریور، 2024 ارسال شده در 22 شهریور، 2024 درود خدمت شما دوست عزیز بنده رنک استف رو مسخره نگرفته و نخواهم گرفت ولی بنده دیشب ۳۶ ساعت میشد که نخوابیده بودم و متاسفانه هواسم به رنکی که داشتم نبوده و کنترل نکردم که ۱۰۰ البته هیچ ربطی به موضوع نداشته و بنده طبق نظر لیدر استف گرامی مجازات یا ... میشم ولی قابل ذکره بنده به هیچ عنوان توی چت سرور فحاشی نکرده و وقتی این متن ارسال شده سر جمع ۳ نفر در سرور حضور داشته که یکی خود بنده بودم و فقط جهت نام بردن و اشاره به اشخاص سوم شخص از این لفظ استفاده شده و قصد توهین به هیچ پلیری نبوده و در کل انسان جایزالخطاست.
KRraToS ارسال شده در 22 شهریور، 2024 ارسال شده در 22 شهریور، 2024 توضیح میدین M J به چه معنیه؟ ۳ بار تا الان تو چت سرور منو با M J خطاب کردید!
MrLuCifeR ارسال شده در 22 شهریور، 2024 سازنده ارسال شده در 22 شهریور، 2024 12 دقیقه قبل، KRraToS گفته است: توضیح میدین M J به چه معنیه؟ ۳ بار تا الان تو چت سرور منو با M J خطاب کردید! Mohammad Javad 1
KRraToS ارسال شده در 22 شهریور، 2024 ارسال شده در 22 شهریور، 2024 8 دقیقه قبل، MrLuCifeR گفته است: Mohammad Javad شما که از اسم اصلی من با خبر هستین و قطعا منظورتون این کلمه نیست
Amir ارسال شده در 22 شهریور، 2024 ارسال شده در 22 شهریور، 2024 درود هلپر خاطی مجازات خواهد شد. بسته شد. 1
ارسالهای توصیه شده