.Mahdi ارسال شده در 23 شهریور، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2024 پس گرفته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
KRraToS ارسال شده در 23 شهریور، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2024 درود دوست عزیز از صبح تا الان شما بالغ بر ۳۰ بار میوت شدین چه با اکانت اصلی چه با اکانت فیک هرموقع بنده از AFK در اومدم دیدم چت سرور رو به اشوب کشیدین و درحال فحاشی هستین الانم ای اف کی در اومدم دیدم فحش دادین چت رو بالا نزدم و ندیدم ولی شما میتونستید در فروم درخواست میوت بزارید! البته شما درخواست ورود به تیم استف هم ارسال کردید که احتمالا توسط لیدر استف به همین دلیل فحاشی رد خواهد شد! چندین مورد از فحاشی شما: https://biaupload.com/do.php?imgf=org-e8644d1714691.png https://biaupload.com/do.php?imgf=org-a600d2f1f17f2.png پلیر مربوطه مجازات خواهد شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.Mahdi ارسال شده در 23 شهریور، 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2024 درود اولا این همه چیزی که فرستادید هیچ ربطی به پست من نداشت و اینکه تنها بنده فحش نمیدادم اوشون هم فحش میدادند و اینکه رفیقم با اکانتم رفته تو سایت پسته ادیت زده اگه قابلیتش هست پستو قبل از ادیت ببنید و رسیدگی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
KRraToS ارسال شده در 23 شهریور، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2024 جواب کوتاه و مختصر: من وقتی از حالت AFK خارج شدم چت شمارو دیدم و میوت دادم میتونستید مثل فحاشی با مولتی اک وارد بشید و بگید که ایشون هم چک بشه اگر شخصی در سرور به شما فحاشی کرد اول به استف بگید یا در فروم اقدام کنید مجازات میشن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.Mahdi ارسال شده در 23 شهریور، 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2024 ای آف کی نبودی کاملا هم آنلاین بودی لاگم چک کنید میبینید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrTakPar ارسال شده در 23 شهریور، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2024 2 ساعت قبل، _ATOM_ گفته است: پس گرفته شد بسته شد . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده