.Angel.. ارسال شده در 23 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور نام کاربری که شکایت دارد: @The.Killer نام کاربری که از ان شکایت دارم: @KRraToS مقدار امتیاز:2430 نام کاربر شاهد در صورت وجود: شاهدی نیس مدرک شکایت:https://uupload.ir/view/۲۰۲۴۰۶۲۳_۱۶۵۶۱۳_9xwh.mp4/ توضیحات: اقا سلام در فیلم میبینید از وقتی من لوگین شدم رو فیلم گرفتم ایشون منو 7 دقیقه میوت کرد اونم بی دلیل فقط یک چیزی درخواست مدرک دارم که این اقا چرا ۷ دقیقه منو میوت داده با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
KRraToS ارسال شده در 23 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور دوست عزیز در سرور از شما عذر خواهی کردم و گفتم ایدی اشتباه وارد کردم و فحاشی رو با ایدی اشتباه دیدم مجددا از شما عذر خواهی میکنم و قابل ذکر هستش سی ام دی UnMute ندارم وگرنه انمیوت میشدید و ادمین ها AFK بودن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.Angel.. ارسال شده در 23 شهریور سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور لطفا لاگ چک کنید ببین وقتی میوت دادی معذرت خواهی کردی دیگ ببین ناموسن کجا معذرت خواهی کردی مدرک بیار هلپر ک دروغ نمیگه چجور هلپری هستی که ایدی اشتباه بزنی انقدر دیگه سطحت ضعیفه برادر هعی میخوام پیام بدم میگه میوت هستی اعصابم خورد شد معذرت خواهی نداریم فقط مجازات😁 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
KRraToS ارسال شده در 23 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور دوست عزیز من درک نمیکنم چرا شما با اکانت فیک اومدین تو فروم از من شکایت میکنید جناب @.ALii. این کار ها در شان خانواده هلپر نیست که از هلپر دیگه ای شکایت کنه میتونستید در چت استف اشتراک گذاری کنید تا بررسی بشه! همونطور که میدونین لاگ سرور برای همچین مورد بیهوده ای چک نمیشه چون حجم لاگ ها بالاست! بنده از شما عذر خواهی میکنم مجددا از اینکه سی ام دی نداشتم انمیوتتون کنم البته خودتون هم تریال ۲ هستین میدونین چه سی ام دی هایی موجوده! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.Angel.. ارسال شده در 23 شهریور سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور اولا سلامی دوباره اون @.ALii. که شما میگی برادر من هست و ربطی به اون نداره ما با هم تو یک کامپیوتر بازی میکنیم من داداش اونم من از تو شاکی ام ن اون پایه داداشمو وسط نکش🌹 بعدشم معذرت خواهی رو نمیبخشم فقط مجازات لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrTakPar ارسال شده در 23 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور با سلام . جناب @KRraToS یک اخطار لفظی دریافت کرد . جناب @The.Killer شما باید با اعضای تیم استف با احترام صحبت کنید در صورت تکرار هرگونه توهین با شما برخورد خواهد شد . موضوع رسیدگی و بسته شد . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده