.HumpeR. ارسال شده در 13 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، 2019 نام کاربری : DarKniGht نام کاربری که از او شکایت دارد: drugV شاهدان:ss daram مدرک شکایت:[02:52:52] DarKniGht(21) has been jailed by drugV(19) for 5:00. Reason: akhlagh bazi. توضیحات: ایشون الکی من رو جیل دادن به دلیل اخلاق بازی و میگن که من رفتم تو gs وسط درگیری و اینکه ن درگیر بودیم و نه اینکه من رفتم تو gs من اصلا تو gs نرفتم و ایشون به ذلیل اینکه من رفتم تو gs من رو جیل دادن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DrugV ارسال شده در 13 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، 2019 در 2 دقیقه قبل، milad.mm82 گفته است : نام کاربری : DarKniGht نام کاربری که از او شکایت دارد: drugV شاهدان:ss daram مدرک شکایت:[02:52:52] DarKniGht(21) has been jailed by drugV(19) for 5:00. Reason: akhlagh bazi. توضیحات: ایشون الکی من رو جیل دادن به دلیل اخلاق بازی و میگن که من رفتم تو gs وسط درگیری و اینکه ن درگیر بودیم و نه اینکه من رفتم تو gs من اصلا تو gs نرفتم و ایشون به ذلیل اینکه من رفتم تو gs من رو جیل دادن این هم مدرک علیه شما: http://uupload.ir/files/j2d5_sa-mp-152.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.HumpeR. ارسال شده در 13 آبان، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، 2019 طبق این عکسی که دادید من تو نقشه معلوم هستم و بقله gs هستم از او پله ها بالارفتم اگر بیبینید تو نقشه معلوم هستم مدرکتون قابل توجیه نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.HumpeR. ارسال شده در 13 آبان، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، 2019 شکایتم رو پس میگیرم ? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrRid3r ارسال شده در 14 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، 2019 بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده