.Angel.. ارسال شده در 28 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور نام کسی که شکایت دارد: @The.Killer نام کسی که از ان شکایت دارم: @AmiR.Mmd نام شاهد: شاهدی نیست مقدار امتیاز شاکی::14558 توضیحات : اقا سلام ایشون بنده رو میوت دادن به دلیل رعایت ادب بنده اصلا فوشی ندادم بعد من هلپ دادم سلام خسته نباشید Res me بنده میوت هستم به بنده وارن دادن و منو respawn نکردند مدرک اول: مدرک 2 که وارن دادند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmiR.Mmd ارسال شده در 28 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور سلام دورود. اینم عکس میوت. شما بهم گفتین respawn کن و گفتین اگه نکنین میدم سایت خوب این یه تهدید هست. هلپ الکی وارن داره. بنده. Respawn میدهم ولی cmd بنده تایم میخوره. شما هر ۲۰ ثانیه میگفتین respawn. شما میتوانستید به هم کلنی بگین تا شما را respawn کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.Angel.. ارسال شده در 28 شهریور سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور ببین @ChoGHooKاومد گفت respawn ندیش تو هم گفتی نمیدم اون گفت تو فیقت ولی مدرک نداشت من گفتم اگه درخواست respawn داشتم ندی میزارم سایت شما ک میگی هلپ الکی وارن داره بنده میوت بودم هلپ الکی ک ندادم گفتم سلام خسته نباشید میوت هستم res me هم کلنی هم دراون تایم نبود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmiR.Mmd ارسال شده در 28 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور 58 دقیقه قبل، The.Killer گفته است: ببین @ChoGHooKاومد گفت respawn ندیش تو هم گفتی نمیدم اون گفت تو فیقت ولی مدرک نداشت من گفتم اگه درخواست respawn داشتم ندی میزارم سایت شما ک میگی هلپ الکی وارن داره بنده میوت بودم هلپ الکی ک ندادم گفتم سلام خسته نباشید میوت هستم res me هم کلنی هم دراون تایم نبود شما گفتین respawn . شما میتونستین به هم کلنی بگین تا شمارو respawn کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.Angel.. ارسال شده در 28 شهریور سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور داداش میگم کسی از هم کلنی هام داخل سرور نبود میوت بودم چجوری میخواستم تو چت بگم مجبور بودم تو هلپ بگم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmiR.Mmd ارسال شده در 28 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور آیدی 6 هم کلنی شما بود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrTakPar ارسال شده در 28 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور با سلام . تصمیم جناب @AmiR.Mmd صحیح بوده است . بسته شد . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده