iTsMrALiii ارسال شده در 8 تیر، 1403 ارسال شده در 8 تیر، 1403 نام کسی که شکایت دارد: @The.Killer نام کسی که از ان شکایت دارم: @AmiR.Mmd نام شاهد: شاهدی نیست مقدار امتیاز شاکی::14558 توضیحات : اقا سلام ایشون بنده رو میوت دادن به دلیل رعایت ادب بنده اصلا فوشی ندادم بعد من هلپ دادم سلام خسته نباشید Res me بنده میوت هستم به بنده وارن دادن و منو respawn نکردند مدرک اول: مدرک 2 که وارن دادند
KoMiSeR ارسال شده در 8 تیر، 1403 ارسال شده در 8 تیر، 1403 سلام دورود. اینم عکس میوت. شما بهم گفتین respawn کن و گفتین اگه نکنین میدم سایت خوب این یه تهدید هست. هلپ الکی وارن داره. بنده. Respawn میدهم ولی cmd بنده تایم میخوره. شما هر ۲۰ ثانیه میگفتین respawn. شما میتوانستید به هم کلنی بگین تا شما را respawn کنم
iTsMrALiii ارسال شده در 8 تیر، 1403 سازنده ارسال شده در 8 تیر، 1403 ببین @ChoGHooKاومد گفت respawn ندیش تو هم گفتی نمیدم اون گفت تو فیقت ولی مدرک نداشت من گفتم اگه درخواست respawn داشتم ندی میزارم سایت شما ک میگی هلپ الکی وارن داره بنده میوت بودم هلپ الکی ک ندادم گفتم سلام خسته نباشید میوت هستم res me هم کلنی هم دراون تایم نبود
KoMiSeR ارسال شده در 8 تیر، 1403 ارسال شده در 8 تیر، 1403 58 دقیقه قبل، The.Killer گفته است: ببین @ChoGHooKاومد گفت respawn ندیش تو هم گفتی نمیدم اون گفت تو فیقت ولی مدرک نداشت من گفتم اگه درخواست respawn داشتم ندی میزارم سایت شما ک میگی هلپ الکی وارن داره بنده میوت بودم هلپ الکی ک ندادم گفتم سلام خسته نباشید میوت هستم res me هم کلنی هم دراون تایم نبود شما گفتین respawn . شما میتونستین به هم کلنی بگین تا شمارو respawn کنم
iTsMrALiii ارسال شده در 8 تیر، 1403 سازنده ارسال شده در 8 تیر، 1403 داداش میگم کسی از هم کلنی هام داخل سرور نبود میوت بودم چجوری میخواستم تو چت بگم مجبور بودم تو هلپ بگم
MrTakPar ارسال شده در 8 تیر، 1403 ارسال شده در 8 تیر، 1403 با سلام . تصمیم جناب @AmiR.Mmd صحیح بوده است . بسته شد .
ارسالهای توصیه شده