رفتن به مطلب

Cheat : Silent + Less Dmg

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری کسی که شکایت دارد: The[RZ]
نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:@_ATOM_@Par$a
نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ندارم
رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Chief-Helper + Trial 3 Helper
مدارک شکایت: https://uupload.ir/view/cheat_parsa_atom__0zn4.mp4/
توضیحات: رکورد گویای همه چیه از کعی تاحالا سان اف شاتگان رنج زیاد میزنه این یک دو لس دمیجتو جولو بد کسی ان کردی یه 2-2 سان اف شاتگان خوردی یع دیگل دمج 0 زده تا زمانی که پلیر بودی لس دمج و سایلنتو اینا داشتی و باز یع عکس میزارم تو 40 ثانیه کیف دادی  sa-mp-017_v0kf.png
تو بهترین حالات بترکونه 1دیقه یا 1دیقه و 20 ثانیه این چجوری داده ؟؟

• Sad 1
arenagame_samp
ارسال شده در

درود. الان من چه مورد مشکوکی دارم؟                                                                                                             اولا که ما 2 نفر بودیم و عادیه که اینطوری دمیج بدیم.                                                                                                            دوما رنج دوری نبوده و کسایی هستن که از همین رنج میتونن بیشتر دمیج بدن.

ارسال شده در

درود

xDDDDDDDDDDD حاجی دارم جر میخورم از خنده تو فیلمه اولت که هیچ موذده مشکوکی نیست 2 تایی داریم میزنیمت هنوز همین که خیلی دیر موردی خودش مشکوکه خوب در فیلم 2 هم که هیچ مورده مشکوکی نیست که من فقط دیدم با دیگل زدید یه -2 بود یا -0 خورد حالا به هرحال هم اطلاعی ندارم شاید شما باگ بودید من باگ بودم نمیدونم ولی درکل من اصلا چیت لس دمیج ندارم نمیام الکی رنکه خودمو به خطر بندازم خلاصه تو هردوتا فیلمت هیچی نبود 

درمورد عکس ام که بگم اصلا از اینکه ماله هفت روز پیشه هیچ ولی تو 46 ثانیه خیلی راحت میشه رسوند حتی تو 40 ثانیه بستگی به مپ و جایی که داره میندازه ربط داره اگه شما نیو پلیر هستید و نمیتونید سریع کیف او برسونید یکم تمرین کنید درست میشه فقط نیاز به یکم تمرین داره.

و از این شکایت های بی مورد خودداری کنید.

بدرودددددد

• Like 1
ارسال شده در
53 دقیقه قبل، The[Rz] گفته است:

رکورد بزار من ادم تگ میکنم ثابت میکنم لس داری اقا بگیم من باگ ام اون سان اف ک خوردی هم باگ بود ؟؟

عزیزکم

والا من ندیدم کسی با ساون منو بزنه و اینم بگم که شما با دیگل تیر زدید بنده دمیج شدم اگرم بخوام لس زده باشم آن و آف کنم تو فاصله زمانی 1 ثانیه نمیتونم آن و آف کنم اینم بگک که اگه من هی بخوام اونو آن و آف کنم کی میخواد برام فایت بده ؟ خدا که نیستم

تو فیلم اولتم که به آقا پارسا گیر میدی عزیزم از اون ور که پارسا به ساون میزد منم داشتم اونور با M4 داشتم میزدمت

• Like 1
ارسال شده در

درود فیلمی ندارم ولی اگر نتوانید اینو بررسی کنید که ببینید چیت نیست دیگه جای تعجب داره

ارسال شده در

درود.

فیلمی که فایت دادم به دلیل حجم خیلی بالا پاک کردم ولی حاضر به پیسی چک هستم. (همین الان)

و نکته دوم این هستش که هیچ مورد مشکوکی در فیلم وجود نداره.

ارسال شده در

درود.

هلپر های خاطی اخراج و بن خواهند شد.

شما نیز به دلیل زیر بن خواهید شد.

شما مجاز به استفاده از هر مود یا تقلبی که موجب برتری نسبی یا مطلق شما بر پلیر دیگری شود نیستید برای مثال:

• مود هایی که موجب تغییر نشانه ی اسلحه شما شود.

بسته شد.

• Like 4
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...