رفتن به مطلب
arenagame_nimbaha

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری کسی که شکایت دارد: @_The.Amir_

نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @[FB].GaMeRKinG.

نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ...

مدارک شکایت: https://uploadkon.ir/uploads/d72e10_24no-dmge-2.avi

توضیحات: با سلام و درود خدمت تیم استف سرور بزرگ آرناگیم همونطور که در فیلم بالا مشاهده میکنید من با این دوستمون داخل فایت بودم که اگه توجه کنید لحظه های آخر من به ایشون 4 تا تیر زدم و مشخصه که ایشون هیچ دمیجی نمیخوره و ظاهرا داره نو دمیج رو آن و افف میکنه درخواست بن پلیر خاطی رو دارم با تشکر.

arenagame_samp
ارسال شده در

برای این فایت هم مدرک لازمه؟

فیلم از این واضحتر؟ یعنی فالکن سرور نمیتونه تشخیص بده این نو دمیجه یا نه؟ تایم‌پلیتون چقدره چقدر فایت دادین؟

۵دقیقس دارم با طرف فایت میدم کیل نمیشه بعد شکایت گذاشته میگه نو‌دمیجی

خو من no damage رو وسط فایت درحالی ک دارم کاور میدم و فایت میدم off و on میکنم تو چرا دمیج نمیشی؟ خودم باید حداقل سریع کیلت بدم ک

ایمت کابله بشر :/ اسکین بزن بعد بگو نو دمیج

حیف اون ۱۴۰مگ نتی ک دادم واسه این مدرکت

دلیلی نمیبینم هربار یکی کیل شد بیاد شکایت بزاره بیام مدرک بدم... یچی وجود داره به اسم قوای تشخیص که فکر میکنم زمان ورود به استف مسئله قابل توجهی باشه که متاسفانه هرچی پست شکایته ادمین از پلیر خاطی درخواست ویدیو فایت میکنه، چه نیازی به رسیدگی ادمینه پس؟ اگه این فایت رو no damage درونش میبینید بن بدید مشکلی نیس.

تجربه اینطور دمیج شدن توی فایت زیاده ک یچیز خیلی عادیه ک از ابتدا تا الان یا بخاطر پینگ بوده یا هرچی دیگ ک اصولا پلیر میگفتیم ریلاگ کنه. به هر حال یکم طول میکشه پلیرهای جدیدتر اشنا باشن با این داستانا

باتشکر از بررسیتون. ویدیویی در این پست از طرف بنده ارسال نخواهد شد هرچند که به دلیل عدم همکاری بن بدین. چون مدرک ارسال شده توسط پلیر واضح هست و ار ساده ترین فایت ها برای تشخیص توسط ادمین...(چه چیت باشه چه نباشه)

ارسال شده در

درود

شکایت شما در مورد چیت رد شد.

لازم به ذکر است از فرم شکایت درست استفاده کنید و حجم فیلم بالاتر از 50 مگابایت نباشه.

بسته شد.

• Like 1
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...