رفتن به مطلب
arenagame_nimbaha

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری کسی که شکایت دارد: @_Emad.X_
نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @The[Fire]
نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :
رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : 
مدارک شکایت: https://s32.picofile.com/file/8477666800/sa_mp_794.png
توضیحات: مدرک لازم برای دلیل بن دادن این پلیر رو میخوام و ممنون میشم بگه دقیقا به چه شکلی بهش توهین شد (یا ایشون یا به هر ادمین دیگه ای)

پیام قبلی که دادم اسکرینش هست لازم باشه ارسال میکنم که توهین به پلیر یا ادمینی نبوده

ادمین @.Panda. دوتا mute دادن یکی توهین عادی پلیر بود و یکی فحاشی ناموسی که هردو رو 9min سکوت دادن... به دلیل حرف بنده هم میوت شدم که اونم 9دقیقه. دخالت تو کار ادمین ندارم قضاوتش با من نیست رنک بالاتر هست

arenagame_samp
ارسال شده در

با سلام.

ایشون @The[Fire] بن بی دلیل داده که توهین به استف رو من الان با مدرک میزارم

توضیحات: جناب @[___VeNoM__] و @amir.m68A با هم کل کل کردن و هم دیگر رو فوش دادن بنده هر 2 تا  @[___VeNoM__] و @amir.m68A رو 9 دقیقه میوت دادم بعد شما که فک کنم  اکانت امیر دستت بوده یا مولتی بعد این که من میوت دادم اومدی بهم توهین کردی گفتی همون مادرتو ...... 9 دقیقه   اینجا هم میگی برو کو..... 9 مین معنی حرفت این بود که چرا 9 دقیقه میوتم دادی  مگه من حرف خیلی زشتی زدم که ای این بیاد 9 دقیقه منو میوت بده و چرا من 9 دقیقه میوتت دادم گفتی ننتو ...... 9 مین اسم منو بردی چرا ؟ چون قبلش فوش دیگ هم داده بودی من تایم زیاد میوتم  9 دقیقه هست = 540 ثانیه بعد اومدی این حرفو بهم زدی حالا من نمیدونم با این که این 2 تارو میوت دادم بهم گفتی یا ن وقتی فوش دادی میوتت کردم

مدرک:sa-mp-144_tnu9.png 

ارسال شده در

با سلام

جناب ارمی دفاعیه چی بزارم؟ همه چی مشخصه دیگ توهین ب اعضای استف بین ۲ تا ۵ روز بن داره ایشون توهین کردند منم اونجا بودم بنشونو زدم میتونید از پلیر ها بپرسید

این هلپره اومد ۹ دقیقه میوت داده اون ۲ تا رو اینم اومده گفته همون ۹ دقیقه ...... من ننتو ۹ دقیقه ...... 

اینا بن نداره ایا؟

• Thanks 1
ارسال شده در

درود

با توجه به دفاعیه ارسال شده "فحاشی به استف" مشاهده نشد و صرفا تکرار پیام های قبلی در خصوص تایم میوت مشاهده شد.

هلپر خاطی به دلیل داشتن تایم میوت محدود مجازات نمیشود.

ادمین خاطی مجازات خواهد شد.

پلیر شاکی آنبن خواهد شد.

پلیر شاکی به دلیل تکرار "فحاشی" میوت خواهد شد.

بسته شد.

• Haha 1
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...