.FanTom ارسال شده در 8 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان نام کسی که شکایت دارد: @.HunTeD. نام کاربر کسی که از ان شکایت دارم: @[BM].Homelander مقدار امتیاز شاکی: 570 شاهد: @Junior مدرک: توضیحات: با سلام ایشون هر ۱۵ ثانیه به ۱۵ ثانیه cc میکرد دلیلشم ازش میپرسم میگم نکن این کارو میگه کلفته :( میگه @HaYkA فوش میده بهم pm میگم ig کن یا no pm میگه دوست دارم cchat کنم ادمین مربوطه: @Army 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.FanTom ارسال شده در 8 آبان سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.FanTom ارسال شده در 8 آبان سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان Log هم حتما چک کنید ایشون نزدیک ۱۰ تا cchat کرد و پلیر ها همه ناراضی بودن 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmiR ارسال شده در 8 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان درود جناب @[BM].Homelander لطفا طی 18 ساعت آینده دفاعیه خود را ارسال کنید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Porfossor ارسال شده در 8 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان داش اینایی که گفتی هر 15 ثانیه و همه ناراضین همش دروغه اصلا 5 نفر بیشتر نبودیم دوما بهم بگو کجا گفتم کلفته ؟؟؟؟ ها ؟ کلا 4 تا زدم hayka هم شاهده من یکی بقلم نشسته بود داشت تو /w ناموسی میداد . بازم از پلیرا معذرت میخوام 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.FanTom ارسال شده در 8 آبان سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان 4 تا؟ خوبه خودت میگی گندشو در اوردی برادر میگم نکن لجبازی میکنی رو حرفم حرف میزنی برو یک جا دیگ ۵ نفر نبودن و 11 نفر بودن اقا هایکا فوش میداد تو برو یک جایه دیگه به ما چه ربطی داره؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SilentDeath ارسال شده در 9 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان حرف @.HunTeD. رو تایید میکنم ایشون به آقای @[BM].Homelander گفتن که چرا cchat کردید ایشون گفتن که آقای @HaYkA داره فوش میده و آقای @.HunTeD. گفتن که چرا ignore و یا nopm نمیکنی گفت کلفته دوست دارم cchat کنم. در هر حال آقای @[BM].Homelander میتوانستند اون فرد رو mute کنن یا به هلپر مدرک نشون بدن تا فرد خاطی mute بشه. نه اینکه بدون هماهنگی cchat کنن. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SilentDeath ارسال شده در 9 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان 9 ساعت قبل، Porfossor گفته است: داش اینایی که گفتی هر 15 ثانیه و همه ناراضین همش دروغه اصلا 5 نفر بیشتر نبودیم دوما بهم بگو کجا گفتم کلفته ؟؟؟؟ ها ؟ کلا 4 تا زدم hayka هم شاهده من یکی بقلم نشسته بود داشت تو /w ناموسی میداد . بازم از پلیرا معذرت میخوام شما اونجا گفتی که آقای @HaYkA دارن فحاشی میکنن که ما اینو در نظر نمیگیریم. اگه فرد دیگه ای بود شما باید cchat میکردید؟ شما مگه خودتون cmd mute نداشتید یا اصلا میتونستید یه عکس از فحاشی اون پلیر بگیرید و به هلپر ها نشون بدید تا اون فرد mute بشه. درضمن هرکی بخواد cchat کنه قبلش اعلام میکنه که مثلاً ۱۰ ثانیه تا cchat نه اینکه بزنه کلا پاک کنه. در هر حال قضاوت با آقای @Army هستش. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.FanTom ارسال شده در 9 آبان سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان ممنون بابت توضیحات @Junior 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Porfossor ارسال شده در 9 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان 3 ساعت قبل، Junior گفته است: حرف @.HunTeD. رو تایید میکنم ایشون به آقای @[BM].Homelander گفتن که چرا cchat کردید ایشون گفتن که آقای @HaYkA داره فوش میده و آقای @.HunTeD. گفتن که چرا ignore و یا nopm نمیکنی گفت کلفته دوست دارم cchat کنم. در هر حال آقای @[BM].Homelander میتوانستند اون فرد رو mute کنن یا به هلپر مدرک نشون بدن تا فرد خاطی mute بشه. نه اینکه بدون هماهنگی cchat کنن. شات اونجا که گفتم کلفته رو بده من خدمو 100 روز بن بدم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Porfossor ارسال شده در 9 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان اقای ارمی مگه هلپری از 15 سالگی به بالا نیست ؟ چه وضعشه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SilentDeath ارسال شده در 9 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان 35 دقیقه قبل، Porfossor گفته است: شات اونجا که گفتم کلفته رو بده من خدمو 100 روز بن بدم من فکرشو نمیکردم کار به اینجا برسه وگرنه قطعا ss میگرفتم. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SilentDeath ارسال شده در 9 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان 36 دقیقه قبل، Porfossor گفته است: اقای ارمی مگه هلپری از 15 سالگی به بالا نیست ؟ چه وضعشه اولا شما الان باید دفاعیه خودتونو ارائه بدید. نه اینکه به فکر این باشی ببینی کی چند سالشه، اصلا به شما مربوط نیست. من از الان هیچ حرفی ندارم. آقای @Army پیگیری کنید لطفا. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Porfossor ارسال شده در 9 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان اینقدر از من حرس داری واسه کلیر چت داری خودتو خراب میکنی ؟ جنبه هلپری ندارید نشین فکر نکنین چون هلپر هستین کسی حق ندراه هیچی بهتون بگه یا جز شما کسی نباید سی ام دی بزنه مدیر کلش اینقدر خودشو بالا نمیدونه با همه خاکیه اگر هم سی ام دی زدم واسه تو نبوده شما کی هستی که من بخوام از لج تو سی ام دی بزنم . از هر پلیر عادی ای هم که تو سرور بوده معذرت میخوام فعلا.. 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SilentDeath ارسال شده در 9 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان 20 دقیقه قبل، Porfossor گفته است: اینقدر از من حرس داری واسه کلیر چت داری خودتو خراب میکنی ؟ جنبه هلپری ندارید نشین فکر نکنین چون هلپر هستین کسی حق ندراه هیچی بهتون بگه یا جز شما کسی نباید سی ام دی بزنه مدیر کلش اینقدر خودشو بالا نمیدونه با همه خاکیه اگر هم سی ام دی زدم واسه تو نبوده شما کی هستی که من بخوام از لج تو سی ام دی بزنم . از هر پلیر عادی ای هم که تو سرور بوده معذرت میخوام فعلا.. به من هیچ ارتباطی نداره. من اینجا نظرم رو گفتم و به عنوان شاهد حاضرم. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmiR ارسال شده در 9 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان درود شکایت شما تایید شد. ادمین خاطی مجازات خواهد شد. لازم به یادآوری است ادمین ها و هلپر ها برای هر سی ام دی که استفاده میکنن باید حتما مدرک و دلیل منطقی و قابل استناد داشته باشد. بسته شد. 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده