yash.ar ارسال شده در 24 مرداد، 1398 ارسال شده در 24 مرداد، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد:YASH.AR نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:DarkNiGht نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:1627 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: مدارک شکایت: توضیحات:ایشون ب من سفارش قطعه دادن و ی زمانیو بهشون باسه ی اماده شدنش دادم و ب من این فحشو میدن و میگن اماده کن:| در حالی ک ن رفیقمه ن میشناسمش و سرجمع دودیقم نشده بود ک ب من پی ام داده بودن لطفا ی بار دیگ از اون ایونتای تیم اسپیک بزارید و ایشونم جریمه کنید ک ادب و نزاکت و رعایت کنن من خودم تو جمع دوستا فحش میدم ولی این ک کسی منو نمیشناسه و میاد بهم فحش میده حالا هرچقدرم کوچیک و بعدشم طلبکاره حرکت رو مخیه برام لطفا رسیدگی کنید بهش با نهایت احترام و سپاس
MrRid3r ارسال شده در 24 مرداد، 1398 ارسال شده در 24 مرداد، 1398 فحاشی ناموسی در /pm قابل پیگریی میباشد. میتونید در اینجور موارد از /nopm استفاده کنید یا به ادمین گزارش دهید
.HumpeR. ارسال شده در 24 مرداد، 1398 ارسال شده در 24 مرداد، 1398 aya bk fosh namusi hesab mishe?? XDDD
.HumpeR. ارسال شده در 24 مرداد، 1398 ارسال شده در 24 مرداد، 1398 dadash shoma janbato bebar bala behet bar nakhore :| ta ye ki behet fosh dad biai shelayat koni :|
yash.ar ارسال شده در 25 مرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 25 مرداد، 1398 دوست عزیز من دودیقه نبود ک این بازیکنو میشناختم و ایشون با کاری ک کردن فقط اعصاب خوردشونو عقده ای بودنششونو نشونم دادن من خودم با فحش مشکلی ندارم و خیلی جاها میدم و مهم نیست اصلا اونجام گفتم اینو ولی مشکل اینجاست ک جلوی کسی ک نمیشناسمش فحشی نمیدم و مشکل منم دقیقا همینه چون من نوکر باباش نیستم ک ایجوری باهام حرف میزنه و وقتی ک تو خونشون هرچیو گفته گوش کردن قرار نیست همه باهاش همین رفتارو داشته باشن:)
yash.ar ارسال شده در 25 مرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 25 مرداد، 1398 ایشونم اولین نفری بود ک من ازشون شکایت کردم و واقعا نمددنم با اینجوری حرف زدن میخوان چیو نشون بدن بعضیا هنوز تو بچگیشون موندن ??امیدوارم و امیدوار باشید ک درست شن :) 1
ThE_EnD ارسال شده در 27 مرداد، 1398 ارسال شده در 27 مرداد، 1398 درود دوستان عزیز لطفا تو سایت فینگلیش تایپ نکنید. زمان رسیدگی به شکایات 24 تا 48 ساعت میباشد. مدیریت موضوع رو مورد بررسی قرار خواهد داد. لطفا صبور باشید.
ThE_EnD ارسال شده در 29 مرداد، 1398 ارسال شده در 29 مرداد، 1398 درود این شکایت بیش از وقت گفته شده توسط مدیرین میباشد بنده شخصا درخواست رسیدگی به این موضوع رو دارم. منتظرپاسخ از طرف مدیرین هستیم: @WexyPow @MrRid3r @Stoic @MohammadReza شادو سر بلند باشید
MrRid3r ارسال شده در 30 مرداد، 1398 ارسال شده در 30 مرداد، 1398 طبق گفته های بنده باید از دستور npm استفاده میکردع، اینجور موضوعات رو اگر به بحث نامو.سی کشید به ادمین گزارش دهید
ارسالهای توصیه شده