رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

• نام کاربری کسی که شکایت دارد:YASH.AR
  • نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:DarkNiGht
  • نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :
  • مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:1627
  • رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:
  • مدارک شکایت:
  • spacer.png
  • توضیحات:ایشون ب من سفارش قطعه دادن و ی زمانیو بهشون باسه ی اماده شدنش دادم و ب من این فحشو میدن و میگن اماده کن:| در حالی ک ن رفیقمه ن میشناسمش و سرجمع دودیقم نشده بود ک ب من پی ام داده بودن لطفا ی بار دیگ از اون ایونتای تیم اسپیک بزارید و ایشونم جریمه کنید ک ادب و نزاکت و رعایت کنن من خودم تو جمع دوستا فحش میدم ولی این ک کسی منو نمیشناسه و میاد بهم فحش میده حالا هرچقدرم کوچیک  و بعدشم طلبکاره حرکت  رو مخیه برام لطفا رسیدگی کنید بهش
  • با نهایت احترام و سپاس 
  •  

arenagame_samp
ارسال شده در

فحاشی ناموسی در /pm قابل ‎‫ ‎‫پ‬یگریی میباشد.

میتونید در اینجور موارد از /nopm استفاده کنید یا به ادمین گزارش دهید

ارسال شده در

دوست عزیز من دودیقه نبود ک این بازیکنو میشناختم و ایشون با کاری ک کردن فقط اعصاب خوردشونو عقده ای بودنششونو نشونم دادن من خودم با فحش مشکلی ندارم و خیلی جاها میدم و مهم نیست اصلا اونجام گفتم اینو 

ولی مشکل اینجاست ک جلوی کسی ک نمیشناسمش فحشی نمیدم و مشکل منم دقیقا همینه چون من نوکر باباش نیستم ک ایجوری باهام حرف میزنه و وقتی ک تو خونشون  هرچیو گفته گوش کردن قرار نیست همه باهاش همین رفتارو داشته باشن:)

ارسال شده در

ایشونم اولین نفری بود ک من ازشون شکایت کردم و واقعا نمددنم با اینجوری حرف زدن میخوان چیو نشون بدن بعضیا هنوز تو بچگیشون موندن ??امیدوارم و امیدوار باشید ک درست شن :)

• Confused 1
ارسال شده در

درود

دوستان عزیز لطفا تو سایت فینگلیش تایپ نکنید.

زمان رسیدگی به شکایات 24 تا 48 ساعت میباشد.

مدیریت موضوع رو مورد بررسی قرار خواهد داد.

لطفا صبور باشید.

ارسال شده در

طبق گفته های بنده باید از دستور npm استفاده میکردع، اینجور موضوعات رو اگر به بحث نامو.سی کشید به ادمین گزارش دهید

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...