Assassin.Lost ارسال شده در 21 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Assassin.Lost نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @AmiR.Mmd نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @.HunTeD. مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 14951 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: Helper T3 مدارک شکایت: https://s32.picofile.com/file/8478532976/sa_mp_033.png https://s32.picofile.com/file/8478532984/sa_mp_029.png توضیحات: با سلام خدمت همه مدیر عاملای عزیز، در ایونت قایم باشک ساعت 18:00 زمانی که همه پلیر ها بجز سه نفر پیدا شده بودن این اتفاق افتاد. بازمانده ها من یعنی BloodKnight و BreakeR و در نهایت هلپر کارنابلد یعنی AmiR_Mmd. ایشون بار ها توی چت تحدید به لو دادن بنده کردن و با اینکه بهش گفتم ساکت باشه توی پی ام ولی فایده ای نداشت کرم از خود سیب بود در نهایت ایشون گفت دیدمت،لوت میدم، گو تو شم بهت؟ چرا یه هلپر باید توی ایونت قایم شدن که خودش هم یه پلیره توش بگه که گوتو بشم بهت؟ در نهایت من از کوره در رفتم و از اونجایی که دیدم حرف حساب برای ایشون فایده نداره تحدیدش کردم و گفتم دهنش رو ببنده، این هلپر فاسد هم که دنبال فرصت بود با استفاده از سی ام دی منو بن کرد، کدوم هلپری توی ایونت پلیر دیگه ای رو بن میکنه؟ زمانی که هردو رقیب هم هستن بخاطر بی ادبی که خودش باعثش شده؛ هیچ اخطاری؟ هیچ میوتی؟ مستقیم بن!؟ فرد فاسدی مثل ایشون هرگز نباید هلپر باشه کسی که حتی بعد محترمانه حرف زدن باهاش بازم توی گوشش نمیره که بس کنه لیاقت هلپر بودن رو نداره. ادمین مربوطه: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.FanTom ارسال شده در 21 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان با سلام الکی اسم منو تگ نکنید به عنوان شاهد من اونت گذاشته بودم و اصلا شاهد هیچی نیستم که دیدم @AmiR.Mmd شمارو بن داده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Assassin.Lost ارسال شده در 21 آبان سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان 31 دقیقه قبل، .FanTom گفته است: با سلام الکی اسم منو تگ نکنید به عنوان شاهد من اونت گذاشته بودم و اصلا شاهد هیچی نیستم که دیدم @AmiR.Mmd شمارو بن داده وقتی یکی یکیو بن میده توی چت مشخص میشه. شاهد بن شدن بودی چون انلاینم بودی چرا میگی شاهد نبودم تیم هلپر باهم پارتی درست کردین؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmiR.Mmd ارسال شده در 21 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان با سلام عرض ادب . شما در عکس خودتان معلومه که بنده فحش دادین. گفتم goto شم گفتی ..... میخاره همینم فحاشیه. تو عکس معلومه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Assassin.Lost ارسال شده در 21 آبان سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان 6 دقیقه قبل، AmiR.Mmd گفته است: با سلام عرض ادب . شما در عکس خودتان معلومه که بنده فحش دادین. گفتم goto شم گفتی ..... میخاره همینم فحاشیه. تو عکس معلومه. شما گویا مشکل روانی داری، کی توی ایونت میگه گوتو شم وقتی خودت هم یه پلیری توی ایونت؟ اینا به کنار دنبال دردسری شما انگار نه؟ قبلش بگو چرا گفتی لوت میدم و اطلاعات دادی؟ اصلا از کجا میدونستی من کجام؟ استفاده از اسپکت؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmiR ارسال شده در 21 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان درود اقدام هلپر صحیح بوده است. توهین به اعضای استف: 200 دقیقه الی 5 روز محرومیت (از صحبت یا بن). بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده