Mr.Arshia ارسال شده در 27 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان نام کاربری کسی که شکایت دارد:Mr.Arshia نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @ArminShooti3030 نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @DevilBoy14 مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:235 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: مدارک شکایت:ss توضیحات:استفاده از الفاظ رکیک 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Arshia ارسال شده در 27 آبان سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان و @.FanTom در زمانی که @ArminShooti3030 در حال کل بودن دو بار اخطار دادن که باید میوت میدادن و همچنین زمانی که من گفتم شما رو میدم سایت که @Army میوت بده و @.FanTomگفت ولش کن اینا بی ادبن و من متاسفم واسه هلپری که به ممبری که حرفی نزده میگه بی ادب ولی کسی که فحش ناموسی داده نه میوت داده و حق به اون میده 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmiR ارسال شده در 27 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان درود پلیر خاطی و خود شما میوت خواهید شد. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده