LifePain ارسال شده در چهارشنبه در 21:17 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 21:17 نام کاربری کسی که شکایت دارد: LifePain نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: [BreakeR] نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : All رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Helper مدارک شکایت: توضیحات: سلام خسته نباشید درخواست پیگیری بن من از هلپرتون رو دارم و یه سری توضیحات دارم اینکه من رو برای بار اول به دلیل abuse help کیک کرده از سرور اوکی من قبول دارم که Abuse کردم, ولی وقتی که میخوای کسی کیک بدی از سرور یا بن بدی همون موقع بده نه نیم ساعت بعد وسط بانک زدن . و یه چیزی که هست اینه ک من رو برای بار دوم به دلیل درخواست کمک کردن بن داده یه سوال دارم. شما رنک هلپر رو برای کمک کردن به پلیر ها و آسایش پلیر ها میدید بهشون یا برای تخلیه حرس و خالی کردن خشم روی پلیر ها ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmiR ارسال شده در پنجشنبه در 05:48 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 05:48 درود جناب @[BreakeR] لطفا دفاعیه خود را طی 12 ساعت آینده ارسال کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmiR ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل درود اقدام هلپر صحیح بوده است. https://uploadkon.ir/uploads/37fe07_242222.jpg + مدارک بیشتری نیز موجود است. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده