Sina ارسال شده در 25 شهریور، 1403 ارسال شده در 25 شهریور، 1403 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Truth نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @AmiR.Mmd نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : BrotherHood Bax رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : helper مدارک شکایت : توضیحات: تو این دعوا فقط بنده میوت شدم ولی طرف مقابل نه ، درخواست بررسی @AmiR
KoMiSeR ارسال شده در 25 شهریور، 1403 ارسال شده در 25 شهریور، 1403 با سلام درود بنده تو عکس که گرفتم فحاشی شما بود بعد که رفتم عکس بگیرم دیدم آنتی چیت کیکم کرد
Amir ارسال شده در 25 شهریور، 1403 ارسال شده در 25 شهریور، 1403 درود جناب @AmiR.Mmd طی ۲۴ ساعت آینده دفاعیه خود را ارسال کنید
KoMiSeR ارسال شده در 25 شهریور، 1403 ارسال شده در 25 شهریور، 1403 چه دفاعی من تو عکسی که گرفتم فحاشی سینا بود. میخواین همین الان هم مجازات میکنم چون مدرکی نداشتم اونارو میوت بدم آنتی چیت هم منو کیک کرده بود https://biaupload.com/do.php?imgf=org-dd66fbf20b451.jpg تو عکس سینا هست بنده قبل اینکه بیام به بازی فحش داد @Havi
Amir ارسال شده در 25 شهریور، 1403 ارسال شده در 25 شهریور، 1403 درود در تصویر اول در دو پیام بالای سی ام دی زدن میوت و در تصویر دوم بعد از لاگین شما مورد فحاشی ناموسی دیده شد و هیچ مدرکی مبنی بر میوت دادن طرف مقابل در اون تایم ارائه نشد. هلپر خاطی مجازات خواهد شد. بسته شد. 1
ارسالهای توصیه شده