LeonKennedy ارسال شده در 26 شهریور، 1403 ارسال شده در 26 شهریور، 1403 نام کاربری کسی که شکایت دارد: DevilBoy14 نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: [BreakeR] نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : AngelBoy14 رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Owner مدارک شکایت: https://uploadb.me/r4xhgi8wxr6c/gta_sa_mp_2024-09-16_12-08-23_xobp.mp4.html توضیحات: من و اقای AngelBoy14 رفته بودیم به شهرکی که مشاهده میکنید که پلنت بکاریم که جناب breaker به صورت نامرئی اومد و شروع کرد به سی فور و بشکه بمب گذاشتن در اطراف ما (ما جایی فهمیدیم که او درحال گذاشتن c4 است که دیدیم نوتیف مصرف مکمل ایشون امد ) و ما به او گفتیم نکن ولی او کل کل را شروع کرد @AmiR 1
Mr.Arshia ارسال شده در 26 شهریور، 1403 ارسال شده در 26 شهریور، 1403 7 دقیقه قبل، DevilBoy14 گفته است: نام کاربری کسی که شکایت دارد: DevilBoy14 نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: [BreakeR] نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : AngelBoy14 رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Owner مدارک شکایت: https://uploadb.me/r4xhgi8wxr6c/gta_sa_mp_2024-09-16_12-08-23_xobp.mp4.html توضیحات: من و اقای AngelBoy14 رفته بودیم به شهرکی که مشاهده میکنید که پلنت بکاریم که جناب breaker به صورت نامرئی اومد و شروع کرد به سی فور و بشکه بمب گذاشتن در اطراف ما (ما جایی فهمیدیم که او درحال گذاشتن c4 است که دیدیم نوتیف مصرف مکمل ایشون امد ) و ما به او گفتیم نکن ولی او کل کل را شروع کرد @AmiR با درود اول لاگ چک کنید ببینید جز این اقا ادمین و یا هلپر دیگه بود که انلاین باشه !!! دوم بعدش بیایید بگید اطلاعات شما کافی نیست سوم این اقا قبلا به ما گفته که واسه تاپ کلن چیت میزنه ولی ما اون زمان بخاطر رفاقتمون هیچی نگفتیم ولی ای کاش SS می گرفتم و الان اپلود می کردم !!! 1
Mr.Arshia ارسال شده در 26 شهریور، 1403 ارسال شده در 26 شهریور، 1403 18 دقیقه قبل، DevilBoy14 گفته است: نام کاربری کسی که شکایت دارد: DevilBoy14 نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: [BreakeR] نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : AngelBoy14 رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Owner مدارک شکایت: https://uploadb.me/r4xhgi8wxr6c/gta_sa_mp_2024-09-16_12-08-23_xobp.mp4.html توضیحات: من و اقای AngelBoy14 رفته بودیم به شهرکی که مشاهده میکنید که پلنت بکاریم که جناب breaker به صورت نامرئی اومد و شروع کرد به سی فور و بشکه بمب گذاشتن در اطراف ما (ما جایی فهمیدیم که او درحال گذاشتن c4 است که دیدیم نوتیف مصرف مکمل ایشون امد ) و ما به او گفتیم نکن ولی او کل کل را شروع کرد @AmiR فیلم یک مدرک کامل و مشحص که به غیر از من و جناب @DevilBoy14 فرد دیگری هم هست که تنها ادمین جناب @[BreakeR] هستند با تشکر 1
[BreakeR] ارسال شده در 26 شهریور، 1403 ارسال شده در 26 شهریور، 1403 46 دقیقه قبل، Mr.Arshia گفته است: با درود اول لاگ چک کنید ببینید جز این اقا ادمین و یا هلپر دیگه بود که انلاین باشه !!! دوم بعدش بیایید بگید اطلاعات شما کافی نیست سوم این اقا قبلا به ما گفته که واسه تاپ کلن چیت میزنه ولی ما اون زمان بخاطر رفاقتمون هیچی نگفتیم ولی ای کاش SS می گرفتم و الان اپلود می کردم !!! من کی این حرفو زدم؟ اینا چه مدرک و پستیه ک جفتتون میزارید حالتون خوشه؟ :| 1
LeonKennedy ارسال شده در 26 شهریور، 1403 سازنده ارسال شده در 26 شهریور، 1403 نه حال شما خوشه که میای مزاحمت ایجاد میکنی من مدرک دارم که تو اونجا مکمل مصرف کردی و شروع کردی به c4 گذاشتن تو فیلم معلومه داشتم تایپ میکردم یهو ترکیدم و angelboy14 حدود ۱۰ متر اون ور تر بود حتما میخوای بگی باگه که c4 کنار من و AngelBoy14 ظاهر شده؟ میخوای برم رو ویدیو زوم کنم که ببینی یهو نزدیک انجل بوی c4 گذاشتی؟ و ممکنه بگید admin blow بوده ولی خیر اگر میبود تو چت مینوشت 1
LeonKennedy ارسال شده در 26 شهریور، 1403 سازنده ارسال شده در 26 شهریور، 1403 و مطلبی دیگر اگر شما در گنار ما c4 نمیگذاشتند پس به چه دلیل در جواب جمله آقای انجل بود که فرمودند چیت میزنی ؟ گفتید گریه کن؟ اگر شما نبودید پس به چه دلیل دخالت کرده اید؟ 1
[BreakeR] ارسال شده در 26 شهریور، 1403 ارسال شده در 26 شهریور، 1403 دلیل نمیشه شما با من مشکل داری بندازید گردن من این داستان کوچیکترین ربطی به من نداره چون داداشت خطاب به من بود حرفاش منم در جوابش اونو گفتم 1
LeonKennedy ارسال شده در 26 شهریور، 1403 سازنده ارسال شده در 26 شهریور، 1403 ما ننداختیم گردن شما شما خودت اومدی و شروع کردی به مزاحمت زمانی که این قضیه اتفاق افتاد جز شما ادمین دیگه ای تو بازی نبود که بیاد و c4 بگذارد و اگر میگویید جناب انجل بود با شما بودند پس صد درصد خود شما بوده اید و چون ما کمی بی اعصاب شدیم گفتید گریه کن که ما رو فشاری کنید اگر نبوده اید چیزی نمیگفتید چون نزدیک ۱۰ پلیر انلاین دیگه در سرور بوده و ممکن است چیت بزند چه در فایت چه در نامرئی شدن پس اگر شما نبودید مدرک ارسال کنید در همان ساعت و در همان زمان مشخص در اسکرین شاتی که بنده دارم تازه شما بس نکردید و زمانی که دو تای مارو با c4 ترکوندید و کیل شدیم به کمپ آمدید و باز شروع کردید به همان کار 1
LeonKennedy ارسال شده در 26 شهریور، 1403 سازنده ارسال شده در 26 شهریور، 1403 و اگر کمی هم به چت نگاه کنید نوشته برای پیدا کردن کیف پول گم شده دکمه Alt رو بزنید که کیف پول گمشده کجاست ؟ همون شهرکی که من و جناب AngelBoy14 بودیم و شما در همونجا مکمل استفاده کردید چون در کنار انجل بود c4 گذاشتید و منفجر شد از جان خودتون هم کم شد وگرنه به چه دلیل مکمل در جای ما مصرف کنید و ما شمارو اونجا نبینیم پیام مصرف مکمل پلیر دیگر در صورتی برای شما میاد که اون پلیر نزدیک شما باید اگر شما جای دیگری بودید و مصرف کردید پیامش که برای ما نمیامد 1
ارسالهای توصیه شده