رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری کسی که شکایت دارد: DevilBoy14

نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: [BreakeR]

نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : AngelBoy14

رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Owner

مدارک شکایت: spacer.png https://uploadb.me/r4xhgi8wxr6c/gta_sa_mp_2024-09-16_12-08-23_xobp.mp4.html

توضیحات: من و اقای AngelBoy14 رفته بودیم به شهرکی که مشاهده میکنید که پلنت بکاریم که جناب breaker به صورت نامرئی اومد و شروع کرد به سی فور و بشکه بمب گذاشتن در اطراف ما (ما جایی فهمیدیم که او درحال گذاشتن c4 است که دیدیم نوتیف مصرف مکمل ایشون امد ) و ما به او گفتیم نکن ولی او کل کل را شروع کرد

@AmiR

• Like 1
arenagame_samp
ارسال شده در
7 دقیقه قبل، DevilBoy14 گفته است:

مدارک شکایت: spacer.png https://uploadb.me/r4xhgi8wxr6c/gta_sa_mp_2024-09-16_12-08-23_xobp.mp4.html

توضیحات: من و اقای AngelBoy14 رفته بودیم به شهرکی که مشاهده میکنید که پلنت بکاریم که جناب breaker به صورت نامرئی اومد و شروع کرد به سی فور و بشکه بمب گذاشتن در اطراف ما (ما جایی فهمیدیم که او درحال گذاشتن c4 است که دیدیم نوتیف مصرف مکمل ایشون امد ) و ما به او گفتیم نکن ولی او کل کل را شروع کرد

@AmiR

با درود

اول لاگ چک کنید ببینید جز این اقا ادمین و یا هلپر دیگه بود که انلاین باشه !!!
دوم بعدش بیایید بگید اطلاعات شما کافی نیست
سوم این اقا قبلا به ما گفته که واسه تاپ کلن چیت میزنه ولی ما اون زمان بخاطر رفاقتمون هیچی نگفتیم ولی ای کاش SS می گرفتم و الان اپلود می کردم !!!

• Like 1
ارسال شده در
18 دقیقه قبل، DevilBoy14 گفته است:

@AmiR

فیلم یک مدرک کامل و مشحص که به غیر از من و جناب @DevilBoy14 فرد دیگری هم هست که تنها ادمین جناب @[BreakeR] هستند با تشکر

• Like 1
ارسال شده در
46 دقیقه قبل، Mr.Arshia گفته است:

با درود

اول لاگ چک کنید ببینید جز این اقا ادمین و یا هلپر دیگه بود که انلاین باشه !!!
دوم بعدش بیایید بگید اطلاعات شما کافی نیست
سوم این اقا قبلا به ما گفته که واسه تاپ کلن چیت میزنه ولی ما اون زمان بخاطر رفاقتمون هیچی نگفتیم ولی ای کاش SS می گرفتم و الان اپلود می کردم !!!

من کی این حرفو زدم؟

اینا چه مدرک و پستیه ک جفتتون میزارید حالتون خوشه؟ :|

• Haha 1
ارسال شده در

نه حال شما خوشه که میای مزاحمت ایجاد میکنی  

من مدرک دارم که تو اونجا مکمل مصرف کردی و شروع کردی به c4 گذاشتن تو فیلم معلومه داشتم تایپ میکردم یهو ترکیدم و angelboy14 حدود ۱۰ متر اون ور تر بود حتما میخوای بگی باگه که c4 کنار من و AngelBoy14 ظاهر شده؟

میخوای برم رو ویدیو زوم کنم که ببینی یهو نزدیک انجل بوی c4 گذاشتی؟

و ممکنه بگید admin blow بوده ولی خیر اگر می‌بود تو چت می‌نوشت 

• Like 1
ارسال شده در

و مطلبی دیگر اگر شما در گنار ما c4 نمی‌گذاشتند پس به چه دلیل در جواب جمله آقای انجل بود که فرمودند چیت میزنی ؟ گفتید گریه کن؟ اگر شما نبودید پس به چه دلیل دخالت کرده اید؟

• Like 1
ارسال شده در

دلیل نمیشه شما با من مشکل داری بندازید گردن من

این داستان کوچیکترین ربطی به من نداره

چون داداشت خطاب به من بود حرفاش منم در جوابش اونو گفتم

• Haha 1
ارسال شده در

ما ننداختیم گردن شما 

شما خودت اومدی و شروع کردی به مزاحمت 

زمانی که این قضیه اتفاق افتاد جز شما ادمین دیگه ای تو بازی نبود که بیاد و c4 بگذارد

و اگر می‌گویید جناب انجل بود با شما بودند پس صد درصد خود شما بوده اید و چون ما کمی بی اعصاب شدیم گفتید گریه کن که ما رو فشاری کنید 

اگر نبوده اید چیزی نمیگفتید چون نزدیک ۱۰ پلیر انلاین دیگه در سرور بوده و ممکن است چیت بزند چه در فایت چه در نامرئی شدن 

پس اگر شما نبودید مدرک ارسال کنید در همان ساعت و در همان زمان مشخص در اسکرین شاتی که بنده دارم

تازه شما بس نکردید و زمانی که دو تای مارو با c4 ترکوندید و کیل شدیم به کمپ آمدید و باز شروع کردید به همان کار 

• Like 1
ارسال شده در

و اگر کمی هم به چت نگاه کنید نوشته برای پیدا کردن کیف پول گم شده دکمه Alt رو بزنید 

که کیف پول گمشده کجاست ؟

همون شهرکی که من و جناب AngelBoy14 بودیم

و شما در همونجا مکمل استفاده کردید چون در کنار انجل بود c4 گذاشتید و منفجر شد از جان خودتون هم کم شد وگرنه به چه دلیل مکمل در جای ما مصرف کنید و ما شمارو اونجا نبینیم 

پیام مصرف مکمل پلیر دیگر در صورتی برای شما میاد که اون پلیر نزدیک شما باید اگر شما جای دیگری بودید و مصرف کردید پیامش که برای ما نمیامد

• Like 1
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...