رفتن به مطلب

less damage

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در
  • نام کاربری کسی که شکایت دارد:DaniFake
  • نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:ARyaN.[GFT].
  • نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : Darknight & ilia_AC
  • رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :admin
  • مدارک شکایت : http://s5.picofile.com/d/8369728468/41e2fe53-865a-4a31-ba4e-a528925028b0/اریان.mp4
  • توضیحات:تو فیلم معلومه که این پلیر لس دمیج زده و چون تازه اسکین باگ خریده فکر میکنه ما فرق لس رو با اسکین باگ نمیفهمیم.
    در صورت نیاز فیلم رو کامل میزارم.
  • Like 2
arenagame_samp
ارسال شده در

با سلام

من و @ilia_AC , @DaniFake روبروی gs1 با ایشون درگیر شدیم که ایشون کاملا معلوم بود less damage رو آن کرده بودن

و در فیلم معلومه وقتی ایلیا از ماشین پرتش کرد پایین abstract یک 4-4 روی ایشون خالی کرد و کلا یکپنجم از آرمور ایشون رفت (همه چیز در فیلم معلومه)

ایشون با رنکی که دارن نباید چیت بزنن و فکر میکنن که رنک داشته باشن میتونن هر کاری بکنن

درخواست بن و آنرنک شدن ایشون رو دارم

با سپاس فراوان

• Like 1
ارسال شده در

با سلام و خسته نباشید من وقتی از ماشین پیاده یا سوار میشم pc خشک میکنه و برای چند ثانیه lagg و afk میشم حالا نمیدونم این به این خواطر بود یا خیر

ولی در هر صورت تصمیم با شماست

• Like 2
ارسال شده در
در 10 دقیقه قبل، milad.mm82 گفته است :

با سلام

من و @ilia_AC , @DaniFake روبروی gs1 با ایشون درگیر شدیم که ایشون کاملا معلوم بود less damage رو آن کرده بودن

و در فیلم معلومه وقتی ایلیا از ماشین پرتش کرد پایین abstract یک 4-4 روی ایشون خالی کرد و کلا یکپنجم از آرمور ایشون رفت (همه چیز در فیلم معلومه)

ایشون با رنکی که دارن نباید چیت بزنن و فکر میکنن که رنک داشته باشن میتونن هر کاری بکنن

درخواست بن و آنرنک شدن ایشون رو دارم

با سپاس فراوان

لطفا هر چیزی رو به رنک ربط ندید اگر چیت دارم ربطی به رنک نداره ولی من چیت ندارم و sttaf های سرور باید تصمیم گیری کنند

• Like 1
ارسال شده در

در فیلم کاملا مشخص هست که اولین 4-4 ای که زد همه ی تیر ها به شما خورد و به زمین نخورد

و شما 0 دمیج خوردید و این یعنی لسس دمیج دوست عزیز

• Like 1
ارسال شده در
در 1 دقیقه قبل، milad.mm82 گفته است :

در فیلم کاملا مشخص هست که اولین 4-4 ای که زد همه ی تیر ها به شما خورد و به زمین نخورد

و شما 0 دمیج خوردید و این یعنی لسس دمیج دوست عزیز

کاملا درسته :)

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...