Obito ارسال شده در 17 مهر، 1403 ارسال شده در 17 مهر، 1403 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @[Rc] نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @AmiR نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : GS bax رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Modir مدارک شکایت: توضیحات: تو عکس دوم بنده ایشون رو کیل دادم و بعد از اون نتم بخاطر زنگ خوردن گوشیم قطع شد اگه سایلنت زده بودم به دلیل ammo کیک میشدم نه اینکه تایم اوت بخورم اینو دیگه همه میدونن شما رفیق خودت بعد کیل دادن 4 نفر به دلیل ammo کیک شدا عزیز شوخوش🗿
Amir ارسال شده در 17 مهر، 1403 ارسال شده در 17 مهر، 1403 درود قوانین کنترل سیستم PC-Check در صورت عدم همکاری شما با ادمین در فرایند کنترل سیستم یا خروج از سرور یا معطل کردن ادمین و ایجاد مشکلات اینگونه از 3 تا 5 روز از سرور محروم خواهید شد. خروج از سرور به هر دلیلی موقع پیسی چک بن به همراه دارد. مدرک رو هم خودت گذاشتی. زنگ زدن؟ دقیقا همون لحظه فریز پیسی چک؟ یا نت رو قطع کردی ریسون خروج تایم اوت بزنه؟ اگه میگی زنگ زدن یه عکس بده که کامل با ساعت و دقیقه و تاریخ ثابت کنه همون لحظه زنگ زدن بهت شاید تجدید نظر کردم 1
Obito ارسال شده در 17 مهر، 1403 سازنده ارسال شده در 17 مهر، 1403 3 ساعت قبل، AmiR گفته است: درود قوانین کنترل سیستم PC-Check در صورت عدم همکاری شما با ادمین در فرایند کنترل سیستم یا خروج از سرور یا معطل کردن ادمین و ایجاد مشکلات اینگونه از 3 تا 5 روز از سرور محروم خواهید شد. خروج از سرور به هر دلیلی موقع پیسی چک بن به همراه دارد. مدرک رو هم خودت گذاشتی. زنگ زدن؟ دقیقا همون لحظه فریز پیسی چک؟ یا نت رو قطع کردی ریسون خروج تایم اوت بزنه؟ اگه میگی زنگ زدن یه عکس بده که کامل با ساعت و دقیقه و تاریخ ثابت کنه همون لحظه زنگ زدن بهت شاید تجدید نظر کردم های بای
Amir ارسال شده در 17 مهر، 1403 ارسال شده در 17 مهر، 1403 30 دقیقه قبل، [Rc] گفته است: های بای درود نصف تایم بنت بگذره آنبن میشی. این بخشش شامل موارد بعدی نخواهد بود. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده