iTsMrALiii ارسال شده در 17 مهر، 1403 ارسال شده در 17 مهر، 1403 نام کسی که شکایت دارد: @.FanTom نام کسی که از ان شکایت دارم: @AmiR شاهد: - مدارک: مدرکی نیاز نیس چرا بنده با اکانت فانتوم نمیتونم داخل انجمن بشم شما چرا بنده رو محروم از انجمن کردید چه توهینی کردم بنده؟ @MohammadReza
Amir ارسال شده در 17 مهر، 1403 ارسال شده در 17 مهر، 1403 درود اخطار به همون پستی که توهین کردید داده شده اگر دقت کنید میبینید
iTsMrALiii ارسال شده در 18 مهر، 1403 سازنده ارسال شده در 18 مهر، 1403 همینجا بفرست تا مدیر کل هم ببینه بفهمم چه توهینی کردم
Amir ارسال شده در 18 مهر، 1403 ارسال شده در 18 مهر، 1403 https://arenagame.ir/forum/topic/8021-silent-aim/#comment-39564 طبق قانون مجازات "1 روز تا وک بن دائمی" هم شامل حالت میشد که بخشیدم دیگه ادامه نده نکته: در صورت توهین به بازیکن در انجمن و دیگر بخش ها، فرد خاطی بدون اخطار از 1 روز تا وک بن دائمی بر اساس نظر مدیر برخورد خواهد شد.
iTsMrALiii ارسال شده در 19 مهر، 1403 سازنده ارسال شده در 19 مهر، 1403 داداش من اینجا توهینی نمیبینم😂 گفتم خمیر مایه این حرفو زدم تا بفهمی چی گفتم که به تو توهینی نکردم چرابه خودت میگیری عزیزم مگه به تو توهین کردم!
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری