Hiiiiiiiiii ارسال شده در 18 مهر، 1403 ارسال شده در 18 مهر، 1403 درود بعد مدت ها بک زدم دیدم یکی با اسم من تو گیم هست و نمیتونم وارد اکانتم بشم از تو سایت چک کردم دیدم دوتا اک با این اسم ساخته شده که چک کردم :| @Smoke @Smoke شما خودتون چک کنید :| @MohammadReza رسیدگی لطفا :|
Smoke ارسال شده در 18 مهر، 1403 ارسال شده در 18 مهر، 1403 سلام این اسم در سرور آزاد بود من تغییر نام دادم بهش و مشکلی نمیبینم اسم شما در انجمن باگ شده یکبار تغییر نام بدید اوکی میشه
Hiiiiiiiiii ارسال شده در 18 مهر، 1403 سازنده ارسال شده در 18 مهر، 1403 دادش تایم ساخت اکانتم نگاه کن اصن این اکانتو من خیلی وقته ساختم و نیمم از اول اینه :| میفهمی این موضوع رو ؟؟؟؟ حتی اکانت خودمم معلوم نیست تو گیم چه بلایی سرش امده :| چون میخوام وارد بشم میرم تو اکانت تو :|
Smoke ارسال شده در 18 مهر، 1403 ارسال شده در 18 مهر، 1403 عجیبه :| ببین اگر اکانت دیگه ای داشتی که شمارشون یکیه با اون برو تو پنل قسمت اکانت های متصل اسم اکانتتو نشون میده https://arenagaming.ir
Amir ارسال شده در 4 آبان، 1403 ارسال شده در 4 آبان، 1403 در ۱۴۰۳/۷/۱۸ در 14:28، Smoke گفته است: درود بعد مدت ها بک زدم دیدم یکی با اسم من تو گیم هست و نمیتونم وارد اکانتم بشم از تو سایت چک کردم دیدم دوتا اک با این اسم ساخته شده که چک کردم :| @Smoke @Smoke شما خودتون چک کنید :| @MohammadReza رسیدگی لطفا :| درود بعد از پیگیری های به عمل آمده ظاهرا اسم اکانت شما " Hiiiiiiiiii " است.
Thiery_Henry ارسال شده در 8 آبان، 1403 ارسال شده در 8 آبان، 1403 در ۱۴۰۳/۸/۴ در 13:40، AmiR گفته است: درود بعد از پیگیری های به عمل آمده ظاهرا اسم اکانت شما " Hiiiiiiiiii " است. درود ولی من اینم نیم رو خودم خریده بودم :| و الان نیم من دست یک نفر دیگس :|||||| چرااااا
BlooDFuRy ارسال شده در 24 آذر، 1404 ارسال شده در 24 آذر، 1404 23 ساعت قبل، Smoke گفته است: چرا رسیدگی هنوز نشده داداش چند روز دیگه میشه ۲سال فقط بنازوم پیگیری 2
Hiiiiiiiiii ارسال شده در 2 دی، 1404 سازنده ارسال شده در 2 دی، 1404 در ۱۴۰۴/۹/۲۴ در 19:35، BlooDFuRy گفته است: بنازوم پیگیری بنازم استف 1
Hiiiiiiiiii ارسال شده در 30 دی، 1404 سازنده ارسال شده در 30 دی، 1404 انصافا دوسال گذشت یه پیگیری نشده
Peace ارسال شده در 30 دی، 1404 ارسال شده در 30 دی، 1404 احتمالا دیدن خیلی وقت بوده آنلاین نشدید و الکی یه اسم نسبتا خوب و مورد استفاده الکی لاک شده برای یکی از پلیر ها نیم رو ریست کردن تا استفاده کنه
Valhalla ارسال شده در 1 بهمن، 1404 ارسال شده در 1 بهمن، 1404 23 ساعت قبل، MahdiW گفته است: احتمالا دیدن خیلی وقت بوده آنلاین نشدید و الکی یه اسم نسبتا خوب و مورد استفاده الکی لاک شده برای یکی از پلیر ها نیم رو ریست کردن تا استفاده کنه در ۱۴۰۴/۱۰/۳۰ در 12:18، Smoke گفته است: انصافا دوسال گذشت یه پیگیری نشده زمانی که اینترنت ها برگشت به حالت اصلیش برو به پیویه پشتیبانی سرور ، همونجا بگو مشکلو سریع تر پیگیری میشه.
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 5 فروردین مدیرکل ارسال شده در 5 فروردین با سلام. جناب @Hiiiiiiiiii شما در تاریخ 2023-01-17 01:38:31 نام خود را از Smoke به Hiiiiiiiiii تغییر داده اید٬ در ان بازه به دلیل مشکل ارتباطی بین انجمن و سرور٬ نام شما تغییر نکرده بود. مجدد سینک شد.
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری