رفتن به مطلب
  • 0

Come back :)

Helena

سوال

ارسال شده در

میخوام برگردمspacer.pngمز اکانت و اسم بعضی از کانت هامو یادم رفته میخواستم بدونم با دادن شماره ایکه ثبت اکانت شده مدیر کل میتونه برسی کنه که چه اکانت هایی روی شماره ثبت شده؟ 

که من بتونم دوباره اونا رو تغییر رمز بدم و ازشون استفاده کنم

اکانت اصلیم. عکسشو کذاشتم

4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

• 0
ارسال شده در

درود
اگر شما رمز اکانت خود رو فراموش کردید ولی ایمیل یا شماره تلفنی که موقعه ثبت نام ثبت کردید رو در دسترس دارید به قسمت کنترل پنل برید و گزینه فراموشی رمز عبور را بزنید و مراحل را طی کنید اگر بتونید دوباره با اون شماره ای که میخواید ببینید روی اون چندتا اکانت هست باهاش یه اکانت جدید بزنید و موقعه ثبت نام اون شماره ای که میخواهید ببینید چه اکانت هایی روش هست رو بزنید و وقتی که کار تمام شد از قسمت کنترل پنل به این اکانتی که جدید زدید ورود کنید و بیاید پایین تمام اکانت هایی که با اون شماره زدید نشان داده میشود.
اگر متوجه نشدید بیشتر توضیح بدم.
بدرود

• Like 1
arenagame_samp
  • 0
ارسال شده در
7 دقیقه قبل، .Mahdi گفته است:

درود
اگر شما رمز اکانت خود رو فراموش کردید ولی ایمیل یا شماره تلفنی که موقعه ثبت نام ثبت کردید رو در دسترس دارید به قسمت کنترل پنل برید و گزینه فراموشی رمز عبور را بزنید و مراحل را طی کنید اگر بتونید دوباره با اون شماره ای که میخواید ببینید روی اون چندتا اکانت هست باهاش یه اکانت جدید بزنید و موقعه ثبت نام اون شماره ای که میخواهید ببینید چه اکانت هایی روش هست رو بزنید و وقتی که کار تمام شد از قسمت کنترل پنل به این اکانتی که جدید زدید ورود کنید و بیاید پایین تمام اکانت هایی که با اون شماره زدید نشان داده میشود.
اگر متوجه نشدید بیشتر توضیح بدم.
بدرود

اقا دمت گرم 

• 0
ارسال شده در
هم اکنون، BiKaR گفته است:

اقا دمت گرم 

خوشحال شدم بابت اینکه تونستم مشکل شمارا رفع کنم ❤️

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...